Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt pontosan a cloverfi...

Mi történt pontosan a cloverfieldben? Többi lent?

Figyelt kérdés

sok oldalon néztem a cloverfieldről néhány dolgok de sehol sem kaptam meg a választ. van 3 kérdésem amire nem kaptam sehol sem választ. remélem ti megtudjátok válaszolni.

1. kérdés: a sziréna utáni bombázásnál mi történt a szörnyel??

2.kérdés: a film végén a palival meg a csajjal mi történt a sziréna utáni bombázás után miután leomlott a híd??

3.kérdés: sok oldalon olvastam olyan hogy a film végén lehetett hallani egy suttogást. az lenne a kérdésem hogy mikor lehetett hallani ezt a suttogást és mit mondott az aki suttogott?? ilyen sorrendben válaszoljatok. és ne válaszoljatok marhaságokat. válaszotokat előre is köszönöm

2013. márc. 23. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

> film végén a palival meg a csajjal mi történt a sziréna

> utáni bombázás után miután leomlott a híd??

Emlékeim szerint felrobbantak. Ezzel ért véget a film. Nem kifejezetten happy end...

2013. márc. 23. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
nézd meg a végét újra. olyan mintha leomlott volna a híd. és az első meg a harmadik kérdésre nem tudod a választ??
2013. márc. 23. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

> az első meg a harmadik kérdésre nem tudod a választ??

Nem. :( Évekkel ezelőtt láttam ezt a filmet, annyira már nem emlékszem rá. Megnézni most így hirtelen nem tudom, nincs meg itthon.

2013. márc. 23. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
nem. nem tudom. ha tudnám akkor nem raknám fel. de te tudod?? mert az első meg az utolsó kérdésre nagyon kíváncsi vagyok
2013. márc. 24. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!