Tudtok ajánlani nekem nagyon jó Animéket? Ami tényleg nagyon tetszett nektek
Ne is haragudj de második kommentem a kérdésedre .
De ha nézed más százalékon van az akivel eddig veszekedtél .... A Dragon Ball indított egy kultuszt amit nagyon sokan követtek , a naruto vagy a bleach se különb , felhasználták a DB adottságait máshogy ... a sárkánygömbök , a narutoban edo tensei lett , kicsit átformázta ugyan a mangaka , a bleachben meg a kard fokozatok ... mikor először láttam bleach-t egyből az SSJ-k jutottak eszembe ... Az a baj hogy egyik se akart kiemelkedni a DB mögül ... Az meg hogy jó story ?:D Ne nevettess már , a lehető leg lebutítottabb 2 shounen , jó a DBnek se volt egetrengető storyja , sőt , a HxH-nak meg a One Piecenek (bár a One Piecenek baromi jól kivan találva a világa) sincs , mégis a műfajt most ez a 2 anime viszi el a hátán . Amúgy a 68asnak baromira igaza van ..
19 vagyok (bár ez most miért fontos ?) , régen pl a db-t imádtam , ma egy sima shounen animének tartom , a Naruto-t az idővel egyre unalmasabbnak találom , a mangaka a story-ból megpróbál valami epic hülyeséget kihozni , összekötni mindent mindennel , csak ezt nagyon későn teszi , a One Piecét követve elejétől kötögetni kellett volna a szálakat. A Bleach meg szimplán nevetségesen rossz , önmagát ismételgeti filler hegyek hátán , még a FT is agyon veri műfajon belül ..
Legjobban a Code Geass 2.évada .
Amúgy top10em :
Code Geass R2
Angel Beats!
Ano Hana
Evangelion 2.0
Mirai Nikki
Tengen Toppa Gurren Lagann
Claymore
Steing;Gate
Monster
Bakuman (NEM bakugan az nagyon más..)
utolsó válaszolónak nagyon ajánlom az Elfen Lied ot
amiket eddig leírtál az tök olyan műfajú mint az Elfen Lied biztos vagyok benne hogy tetszene neked
ja:D
csak a top 11
nálam az első helyen áll:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!