Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani nekem nagyon...

Oláh Márk(OML) kérdése:

Tudtok ajánlani nekem nagyon jó Animéket? Ami tényleg nagyon tetszett nektek

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 23:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj de második kommentem a kérdésedre .

De ha nézed más százalékon van az akivel eddig veszekedtél .... A Dragon Ball indított egy kultuszt amit nagyon sokan követtek , a naruto vagy a bleach se különb , felhasználták a DB adottságait máshogy ... a sárkánygömbök , a narutoban edo tensei lett , kicsit átformázta ugyan a mangaka , a bleachben meg a kard fokozatok ... mikor először láttam bleach-t egyből az SSJ-k jutottak eszembe ... Az a baj hogy egyik se akart kiemelkedni a DB mögül ... Az meg hogy jó story ?:D Ne nevettess már , a lehető leg lebutítottabb 2 shounen , jó a DBnek se volt egetrengető storyja , sőt , a HxH-nak meg a One Piecenek (bár a One Piecenek baromi jól kivan találva a világa) sincs , mégis a műfajt most ez a 2 anime viszi el a hátán . Amúgy a 68asnak baromira igaza van ..

19 vagyok (bár ez most miért fontos ?) , régen pl a db-t imádtam , ma egy sima shounen animének tartom , a Naruto-t az idővel egyre unalmasabbnak találom , a mangaka a story-ból megpróbál valami epic hülyeséget kihozni , összekötni mindent mindennel , csak ezt nagyon későn teszi , a One Piecét követve elejétől kötögetni kellett volna a szálakat. A Bleach meg szimplán nevetségesen rossz , önmagát ismételgeti filler hegyek hátán , még a FT is agyon veri műfajon belül ..

2013. márc. 28. 19:02
 32/45 A kérdező kommentje:
A Bleach nem tetszik neked?
2013. márc. 29. 01:55
 33/45 anonim ***** válasza:
Nem sablon és rossz is ...
2013. márc. 29. 02:20
 34/45 A kérdező kommentje:
Hát na erre nem tudok mit mondani
2013. márc. 29. 04:19
 35/45 A kérdező kommentje:
Melyik az az ANIME ami a legjobban tetszett neked?
2013. márc. 29. 17:01
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Legjobban a Code Geass 2.évada .

Amúgy top10em :

Code Geass R2

Angel Beats!

Ano Hana

Evangelion 2.0

Mirai Nikki

Tengen Toppa Gurren Lagann

Claymore

Steing;Gate

Monster

Bakuman (NEM bakugan az nagyon más..)

2013. márc. 29. 18:05
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

utolsó válaszolónak nagyon ajánlom az Elfen Lied ot

amiket eddig leírtál az tök olyan műfajú mint az Elfen Lied biztos vagyok benne hogy tetszene neked

2013. márc. 29. 18:36
 38/45 anonim ***** válasza:
Elfen Lied a top11 :D
2013. márc. 29. 18:52
 39/45 anonim ***** válasza:

ja:D

csak a top 11

nálam az első helyen áll:)

2013. márc. 29. 19:25
 40/45 A kérdező kommentje:
Az ELFEN LIED ANIMÉT már láttam nagyon tetszett
2013. márc. 29. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!