Oláh Márk(OML) kérdése:
Tudtok ajánlani nekem nagyon jó Animéket? Ami tényleg nagyon tetszett nektek
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 23:38
11/45 anonim válasza:
Naruto Shippuuden
Death Note
Soul Eater
Fairy Tail
Black Rock Shooter
12/45 anonim válasza:
A bleach az egyik legnagyobb sablona világon inkább xD Naruto-val kézenfogva .. sőt még a shounen fight műfajon bellül is még az Fairy Tail is rongyáveri , ja és még a HxH-ról meg az OP-ről említést se tettem.
13/45 A kérdező kommentje:
1 Bleach 2 Naruto
2013. márc. 24. 02:27
14/45 anonim válasza:
Legsablonosabb shounen fightok sorrendje ?:D
15/45 anonim válasza:
Először ezt íród: "A BLEACH a második legnagyobb Anime a világon"
Másodjára: "1 Bleach 2 Naruto"
Akkor a bleach most az első, vagy a második?
Amúgy szerintem próbálkozz komolyabb darabokkal is, ha nem megy akkor ajánlanám a dragon ballt.
16/45 Saitou válasza:
Brave 10
Kaichou wa mai-sama
Darker than Black
Durarara
Hakuouki
Hiiro no Kakera
Kuroko no Basuke
Kuroshitsuji
Fairy Tail
Code Breaker
Nyan koi
Kämpfer
Gintama
Ao no exorcist
Arcana Famiglia
stb.
17/45 A kérdező kommentje:
Dragon Ball azt már láttam nem mai :DD Akkor az a kettő áll elől komolyabb darab á nem akarlak megsérteni :D
2013. márc. 25. 19:14
18/45 anonim válasza:
Gondolom nekem szántad, de nem értelek xD
19/45 A kérdező kommentje:
Majd egyszer ràjössz XD
2013. márc. 26. 20:58
20/45 anonim válasza:
Szerintem te meg arra nem jöttél rá, hogy a komolyabb darabbal, nem a gyerekeknek szánt sablon narutora és bleachre gondoltam, hanem a már nagyobbaknak szánt animekre, bár ha még gyerek vagy maradj csak a bleach szintűeknél, mert a "komolyabbakat" nem tudnád felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!