Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van ilyen hatással rám...

Miért van ilyen hatással rám pár anime?

Figyelt kérdés

Válogatós vagyok e téren, de pár anime annyira tetszik, hogy amíg nézem kikapcsol az agyam, semmi gondom, csak oda koncentrálok. Aztán mikor vége hirtelen kár érte. újra nem tudnék nézni egyet sem, de mégis... annyira jók a történetek, hogy egy anime után kb 1-2 napig le vagyok blokkolva, hogy "én most ehhez hasonlót szeretnék látni"

mégis... miért?

2013. márc. 17. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez van amikor olyat látsz ami nagyon érdekel .

Nálam is volt ilyen néhány esetben a következő animéknél :

Code Geass

Angel Beats!

Ano Hana

Panty & Stocking With Garterbelt

Tengen Toppa Gurren Lagann

Monster

Rainbow

Evangelion

Mononoke

Kaiji

Mirai Nikki (TV)

2013. márc. 17. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom mert annyira megfogott,tetszett :)

Egyébként én ugyanígy vagyok jónéhány filmmel,de tapasztalatból mondom,ami tényleg jó,ahhoz hasonlót nem igazán lehet találni és újranézni sem érdemes,mert elveszik a "varázsa".

2013. márc. 17. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nálam is volt hatása az Angel beats-nek egyébként. :D

2013. márc. 17. 18:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Angel Beats, Mirai Nikki, Elfen lied, Toradora, Maharomatic

Meg még láttam párat.

2013. márc. 17. 18:05
 5/5 Betty-Detty ***** válasza:
Ez teljesen normális,és szerintem sokunkkal megesett már amikor olyan animét nézünk,ami egyszerűen csodás,és nagyon megtetszik nekünk!Rám is sokszor voltak hatással animék.Azt hiszem rám legjobban a Hiiro no Kakera hatott,ezen még most is elsírom magam,ha eggyes részekre gondolok,de persze sok más anime is annyira tetszik,hogy napokig azon agyalok,aztán belekezdek egy újba :)
2013. márc. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!