Mit gondoltok erről a blogról?
Szerintem iszonyú amatőr.
Arról most nem is beszélek, hogy borzasztó a helyesírásod, de nagyobb baj, hogy semmi mondanivalód nincs a filmekkel kapcsolatban. Nem látom benne a saját véleményedet, stílusodat, ide-oda csapongsz, felületesen leírsz egy-két dolgot a sorozatokról, ami tulajdonképpen senkit nem érdekel, mert ezeket a filmajánlókban is el lehet olvasni. Azt írod, hogy egy jó humorú srác vagy, de ez eddig nem nagyon jött le az írásaidból.
Egy blog arról kéne szóljon, hogy te hogyan látod a dolgokat, a te véleményedet megosztani másokkal, ehhez képest én semmi újat vagy érdekeset, egyénit nem olvastam a bejegyzéseidben.
Habár a WD és a Két pasi is nagy kedvencem, a te írásaid alapján nem jutna eszembe megnézni őket.
Sokkal jobban át kéne gondolnod a dolgot, felállítani valami tematikát, a tartalmi ismertetés mellett kritikákat írhatnál róla, érdekességeket oszthatnál meg a sorozatokról vagy a szereplőkről, különösen azokról, akiket kedvelsz (vagy nagyon nem kedvelsz. Szedj össze a netről háttérinformációkat
Pl.: hogyan készül a WD, hogyan sminkeli a zombikat, milyen hasonló filmek, sorozatok vannak, utalhatsz az alap-képregényre
Vagy bármit, ami téged is érdekel a filmekkel kapcsolatban.
Ez egyelőre elég gyenge és még sokat kell dolgoznod rajta, hogy másoknak is érdekes lehessen, de ha van kitartásod, akkor még lehet belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!