Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincsenek fiataloknak...

Miért nincsenek fiataloknak szóló JÓ filmek?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem,hogy a mostani filmekben mért nem szerepelnek fiatalok?? Vagy csak alig? Mindig ugyanaz a felosztás, pl Csányi,Fenyő, Rudolf Peti és ennyi.Miért nem csinálnak fiataloknak szóló filmeket,olyan szereplőkkel akiket mondjuk a castingon fedeznek fel? Tudom most volt ez az Álom.net,dehát arról hadd ne mondjak véleményt...a főszereplő afektál ezért nem lehet kibírni azt a kb. 120 percet stb. Azért nincsenek jó filmek nálunk mert nincs rá pénz,vagy tényleg nincsen egy normális forgatókönyv meg egy jó rendező??? Elég elkeserítő a magyar filmipar...szerintem.
2009. szept. 13. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem csak a fiataloknak szóló filmekkel van bajom, hanem az egész magyar filmiparral.

Nem nézem a magyar filmeket, nem szeretem. Ahogy észrevettem mind olyan sivár és semmi fantázia nincs benne. Én sem tudom megérteni miért nem tudnak csinálni jó magyar filmeket, valószínuleg el vagyunk maradva, de mégis annyira akarunk Amerikára hasonlítani.

Mindegy, én inkább maradok az amerikai filmeknél.

2009. szept. 13. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Hú, hogy aztán az amerikai filmek milyen igényesek. Éves szinten jó ha 10 film akad, amelyik nézhető kategóriába kerül. Ázsia felé kell fordulni, (Japán, Kína) szokatlanok, de elég eredetiek.
2009. szept. 13. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Sorozat van! SKINS tényleg csak ajánlani tudom ha fiatalokról szóló jó filmet akarsz.
2010. nov. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!