Ki a kedvencetek a 4 lányközül a Csinos kis hazugságok soropzatban? Miért?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint Spencer, mert baromi okos és nem panaszkodik, pedig nagyobb problái vannak mint a többi lánynak.2013. márc. 6. 22:11
11/18 anonim válasza:
Spencer és Aria, mert ők szimpatikusak, Hannah egy kicsit 'cicababás', Emily-nek meg az egész karaktere nem tetszik annyira.
12/18 szeretemavizet válasza:
spencer,mert baromi szép,okos,meg ha választanom kell,ő hasonlít rám legjobban. de ariát is nagyon szeretem,tök jó a stílusa. emilyt meg hannát annyira nem,emily szerintem elég unalmas,hanna meg egyszeűen nem szimpatikus.
13/18 anonim válasza:
A legfőbb kedvencem Hanna, már az első perctől. Nem is tudom miért, egyszerűen csak szimpatikus. A másik három lány közül nem tudok választani, mindegyiküket imádom egytől egyig úgy ahogy vannak. :) Mindenki karakterében vannak dolgok, amik jellemzőek rám, ezért mindegyikükkel tudok azonosulni. :)
14/18 anonim válasza:
Emily,mert ő nem itél első látásra:)
15/18 anonim válasza:
Aria . Gyönyörű szép jól öltözködik nekem nagyon bejön a stílusa , higgadt , menő és jó barát . Nekem ő a kedvencem
16/18 anonim válasza:
Spencer, mert csodálatos személyiség, és nagyon értelmes. Ő tudja a legjobban kezelni a dolgokat, legyen szó bármiről.
Utána jön Hanna, mert elbűvölően bájos és.. egyszerűen imádom.
17/18 anonim válasza:
Nekem Emily, és egyszeruen azért mert valamiért mindig a legkevésbé népszerubb a kedvencem egy sorozatban :)
18/18 anonim válasza:
Igazaból nekem mindig más. De ha egyet kéne mondani akkor Hannah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!