Ki a kedvencetek a 4 lányközül a Csinos kis hazugságok soropzatban? Miért?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint Spencer, mert baromi okos és nem panaszkodik, pedig nagyobb problái vannak mint a többi lánynak.2013. márc. 6. 22:11
1/18 anonim válasza:
Nekem Aria. Nagyon tetszik a stílusa és a személyisége. Ő a leghiggadtabb, a legjobban ő kezeli a problémákat a négy lány közül.
2/18 anonim válasza:
Nekem is aria:) Gyönyörű lány és értelmes.
Utána jön Hanna aztán Spencer és végül Emily.
Mára meg lesz a fordítás 22 résznek már várom:)
3/18 anonim válasza:
Spencer.:) Szerintem ő a legokosabb, legszebb és még a legstílusosabb is közülük.
4/18 anonim válasza:
Spencer, mert az ő felfogása hasonlít legjobban az enyémre! :)
5/18 anonim válasza:
Nekem Hanna,tetszik,hogy olyan aggódó és hűséges,törödik más problémájával.:)
6/18 anonim válasza:
Spencer mert okos, szép és jó a stilusa. Utána Hanna mert csinos majd Aria és végül Emily.
8/18 anonim válasza:
Nekem Aria a kedvencem mert nagyon jó a stílusa ő a legszebb a lányok közül és szerintem okos is!Mondjuk kicsit kockázatos a tanárrával járnia de ha neki ez kell akkor ez van attól még ő a legjobb!
9/18 anonim válasza:
Spencer, nagyon tetszik a személyisége, kicsit hasonlít rám. Szerintem a legszebb is a négy lány közül. :) Ma kezdtem el nézni, és nagyon megtetszett a történet! :)
10/18 anonim válasza:
Aria:) Nagyon sokban lehet vele azonosulni,és olyan aranyosak Ezrával <3 Másrészt meg nagyon szép,és szerintem neki a legjobb a stílusa a lányok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!