Miért nincs-csak kevés oldalon- letölhető gorefilm?
Ezt nem igazán értem.Külön ilyen filmekre specializálódott letöltőoldal szerintem nemigen van,máskülönben pedig az összes ilyen fent van publikus trackereken.De privát torrent oldalakon is,mint pl ncore.
A betiltásnak semmi köze ehhez,van rengeteg gore film,ami sok helyütt be van tiltva,attól még interneten hozzá tud férni akárhol akárki.
Hezzuk?Sehol.Max hozzájuk.
Már mondtam.Beírod szépen googleba a film címét és utána,hogy torrent.Millió találatod ki ad.
Egyébként konkrétan most melyik filmekre gondolsz?
Tényleg nem tudsz olvasni,vagy csak velem szórakozol?!
Akkor leírom még egyszer...
GOOGLEBA beírod a címét az adott filmnek és mellé,hogy torrent. Én mindegyikkel kipróbáltam és az összes fel van töltve torrentben.
Azonkívül ncore-on is mindegyik fent van. Többségük felirattal,mivel szinkron amúgy sincs.
Mindegyikhez INGYEN lehet hozzáférni.
Tényleg kezdesz idegesíteni...
1.GOOGLE
2.FILM CÍME ÉS MELLÉ,HOGY TORRENT PÉLDÁUL ÍGY: [link]
3.MEGKERESED A LEGSZIMPATIKUSABB TALÁLATOT=(JELEN ESETBEN MÁR AZ ELSŐ IS AZ)
A film angol címével van baj?Csak rá kell keresni a magyar címére,kiadja az angolt is.
De akkor le is írom neked az angol címüket:
Phylosophy of a knife,serbian film,Begotten,martyrs,Subconscious Cruelty,Visitor-q,Ebola syndrome
Van még kérdés?Szerintem eddig is épp elég érthető volt a magyarázatom,de ha az a bajod,hogy nem magát a linket küldöm el(amit Te is fél perc alatt megkereshetnél),akkor most közlöm,hogy nem enged linkelni az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!