Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zero-t vagy Kaname-t szeretite...

Zero-t vagy Kaname-t szeretitek jobban? (Vampire Knight)

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Messze van a kedvenc animémtől , a 2.évad nálam a közepesre vitte le az egészet , az egyetlen jó karakter az egész sorozatban Kiryuu Zero volt . Tehát ZERO.
2013. márc. 3. 19:20
 2/16 A kérdező kommentje:

KÖZEPEEEEES???? MI AZ, HOGY KÖZEPES?! XD

Szerintem Nagyon Jó! Kedvenc Animém

2013. márc. 3. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit vársz ? Beraktak egy érdekesnek ígérkező story-t , amivel nyitni lehetett volna 3 irányban is egyszerre , erre csak a szerelmi 3 szög szál kezdődött . Pedig az egész vámpírvadász család meg fővámpírok meg stb-ben több lehetőség volt .

Az első évad után még 6-7 pontra adtam , de később közepesre visza esett nálam és tényleg egy karakter volt aki normális Zero .

Yuuki full logikátlan volt , Kaname meg a szememben egy senki maradt . Nem értettem minek kell egy halom szereplő aki nem szerepel csak " jól néz ki " mert kell bishounen hadsereg ..

A második évadot meg nem bírtam , a felénél kaszáltam , sokkal gyengébb az elsőnél , ahogy hallottam a mangája még jobban gyengült és ha így van nem is csodálom hogy nem sokára véget ér .

Ez nem bántás csak a véleményem.

Ebben az animében sokkal több lett volna ..

2013. márc. 3. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek az előttem szólóval és én is Zerora szavazok, gyönyörű karakter :D
2013. márc. 3. 22:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom kit szeretek jobban, vagyis inkább azt nem tudom, hogy ki illik jobban Yuki-hoz mert mindkettő nagyon szereti őt, Zero Néha kicsit bunkó, de meg Lehet érteni, mert vámpírrá válik, és Yuki vérére Szomjazik, De Megérdemelné Yukit Mert bármit Megtenne érte, Az Élete árán Is megóvná, és sokszor csak ő miatta Tartja Magát életben, Pedig közben már Szinte a halált kívánja...

De Kaname Is megérdemli, mert Mindig Kedves Hozzá, A Tenyerén Hordozza, És Szintén védi Őt...

2013. márc. 4. 14:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Yuuki maradjon csak Kanaméval szerintem Zero sokkal jobbat érdemel. Előző voltam. :D
2013. márc. 4. 19:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem Zero nem ezt mondaná....:D
2013. márc. 4. 19:56
 8/16 anonim válasza:
76%
kaname
2013. márc. 7. 01:12
 9/16 Nirata ***** válasza:
Az elején még Zero párti voltam, de az 1 évad 7 rész után nem tudtam eldönteni. Majd a 2 évad 8 részét követően Kaname lett a kedvenc (:
2013. okt. 29. 12:26
 10/16 anonim válasza:
Én minkét évad alatt Zero-t szerettem, Kanamét sosem bírtam. nagyon kiakasztott, hogy végül Kaname lett a befutó. de az egyik előttem szóló érvelése egy pillanat alatt lenyugtatott. ,,Yuuki maradjon csak Kanaméval szerintem Zero sokkal jobbat érdemel'' :D egy idő után elfelejti Yukit és talál mást :) legalábbis én így szeretném elképzelni
2014. jan. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!