Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek hogy tettszik az odaát...

Kinek hogy tettszik az odaát 5. évada?

Figyelt kérdés
Mármint eddig csak egy rész volt belőle. De hátha több rész után is válaszol valaki.
2009. szept. 11. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem volt rossz, de azért ütősebbet vártam. de ez még lehet jobb is, ahogy ismerjük a sorozatot :)
2009. szept. 11. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, igaz, jobb lenne, ha szinkronosan tudnám nézni, (de nem vagyok elégedetlen) :D. A kedvenc sorozatom, mindegyik részt szeretem, és már várom, hogy a többi részt is láthassa. Nem tudjátok, hogy hány részes lesz ez az évad, és lesz-e 6. széria?
2009. szept. 12. 20:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Valószínűleg 22 részes lesz.

Lesz 6. évad de az már új történettel és mitológival lesz. Szóval az 5. végén legyőzzik Lucifert.

2009. szept. 12. 21:41
 4/16 anonim ***** válasza:
És gondolom, azt nem lehet tudni, hogy a 6. évad mikor kerül a TV-k képernyőjére, legalább Amerikában, hisz még az 5.-et is épphogy elkezdték. :)
2009. szept. 12. 21:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Pontosan 1 év múlva.
2009. szept. 12. 22:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Én még csak a 4.évadnál tartok, így nem a kérdésre válaszolok bocsi. Elég tájékozottnak tűnsz, ezért hátha tudod, hogy igaz e az, hogy a 6.évadban nem a két fiú játszik?
2009. szept. 21. 10:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Bocs , de erröl még nem hallotam.
2009. szept. 21. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:
annyi a dolog, hogy Eric Kripke (a készítő) az ötödik évaddal képzelte el lezárni a sorozatot, és le is zárja, deha lesz hatodik évad (elvileg lesz), akkor már új story vonal lesz. de a fiúk term. maradnak
2009. szept. 22. 12:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy Jared és Jensen fog játszani. Nagyon rossz lenne, ha mások lennének a szereplők. Akkor már nem is Odaát lenne. :)
2009. szept. 22. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az új évad, főleg a 2.-ik, 3.-ik rész. Várható volt az ellentét a két fiú között, de bevallom meglepett, hogy Lucifernek Sammy a porhüvelye. Izgi, várom a folytatást.
2009. okt. 3. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!