Milyen lett a filmem?
Szakkörön csináltam és kíváncsi vagyok kinek, hogy tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=i3xFyH0flKQ
Szia!
Tetszeni nekem nem tetszett, mert túl depresszív. Viszont jól megcsináltad, szép munka. :)
Amúgy az tetszett benne, hogy a Betolakodónak a zenéjét raktad bele. :)
Nem tudom, milyen háttered van, de nekem tetszett. Amatőrnek nagyon jó. (Én is értek valamit a filmekhez, van múltam, nem a levegőbe beszélek.) Összességében ötből négy és fél csillagot adnék, elmondom.
JÓ: a hangulat elgondolkodtató, emlékező. Szépek az áttűnések (egyet kivéve, egy sírkövön van két arc, azt nagyon gyorsan elkapod, nem értem miért). Jó a zene.
Nagyon tetszik, hogy a látszólag mozdulatlan, csöndes világban egyetlen egy mozgó mesterséges tárgy van, a kinyíló, majd becsukódó vaskapu.
EGYÉB. (nem feltétlen rossz, csak - gondolom - őszinte véleményt szeretnél):
- a templom ugyanazon szögből fényképezve nem kellene kétszer is megjelenjen. Talán más szögből.
- szintén a templom alsó kistotáljánál, levágott ház van a jobb sarokban. Vagy vedd szűkebbre vagy nagyobbra a képet, vagy semmi a háztetőből, vagy nagyobb darab. Értem én, hogy az ég szürkesége itt fontos, de a sarki ház kicsit ront.
- Nem értem, és nem látom értelmét a virágosládában fonnyadó növények, illetve az egy szál virág premier plánjának. Fekete-fehérben közelről...az egész filmhez sem nagyon illik, talán színesben menne, nekem ez valahogy kilóg.
...Summa summárum, nagyon jó kezdet (ha egyáltalán az).
Nekem van egy kis Huszárik Zoltános fílingem, ami nem baj. Minden művész úgy kezdi, hogy valaki nagyot utánoz, aztán kinövi magát. Csak így tovább.
köszönöm a véleményeket, PowerDirectorral csináltam :)
szívesen várok még kritikákat és a többi videómat is megtaláljátok a csatornámon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!