Miért lett ilyen nagy szenzáció A némafilmes?
Korrektül volt megcsinálva, de mondjuk én sem tartom olyan kimagaslónak, mint amennyi díjat bezsebelt...
Az Oscarokra van magyarázat: az akadémia nagyon tudja díjazni, ha valami politikailag korrekt dologról csinálnak filmet, vagy leplezetlenül dicsérgetik a filmművészetet. A némafilmes és a Hugo így egyértelmű esélyessé vált azon a gálán. Idén meg a Lincoln és Argo-akció fog tarolni szerintem, mindkettő a patriotizmusa miatt.
Túró Rudolf:
A jóslatod bejött, sajnos.
A Pi élete sikerének örültem, de a Felhőatlaszt nem tudom miért nem méltatták még csak jelölésekre sem...
Az Argo-akció mint legjobb film, hát nem tudom, úgy látszik bejött a lobbizás. A rendezői Oscarra meg nem jelölték Afflecket, pedig azt tényleg megérdemelte volna.
Az Artist egy kiválóan felépített, minden tekintetben profi munka, amely remekül idézi a múltat. Kiváló hangulat, bájos varázs, remek alakítások, ügyes kikacsintások...
Amenynire jó lett, annyira el is lehetett volna szúrni, de szerencsére ez egy szemernyit sem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!