Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik rész ez a Doctor Who-ban?

Melyik rész ez a Doctor Who-ban?

Figyelt kérdés

Animax csatornán láttam régebben ezt a részt. Ma értem el a 7.évad legfrissebb részéhez és eszembe jutott,h a keresett részt nem néztem meg, véletlenül átugrottam vagy vmi különálló rész?

David Tennant benne a Doktor. Van egy nagy ház ahol él egy kisgyerek és minden Karácsonykor meglátogatja őt, mert a pincében emberek (asszem mind nő) vannak kis kabinokba bezárva és a gyerek beleszeretett az egyik nőbe, de csak pár órája van hátra a nőnek tehát ha kiengednék akkor meghalna. Ezért a Doktor minden évben Karácsonykor engedi csak ki és olyankor egy kis időt a gyerekkel tölt, több éven keresztül csinálják, majd a nő meghal. A gyerek apja zárta be a nőt a kabinba meg van vmilyen lény, amitől a helybeliek mindig elbújnak, bezárkóznak a házukba.

2013. febr. 25. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy karácsonyi különkiadás: [link]

De nem Tennat a Doki, hanem Matt Smith.

2013. febr. 25. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
*Tennant
2013. febr. 25. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Animaxon megy a Doctor Who? Na ezt nem is tudtam... Amúgy is az indavideón szoktam nézni.
2013. febr. 25. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Én úgy emlékeztem h Tennant, mert elég rég láttam.

Am igen volt Animaxon, de csak pár rész és legutóbb vmikor nyár elején. Ha jól emlékszem az Ecclestonos 1. évadot adták le, meg 1-2 Tennantes duplarészt.

2013. febr. 25. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a címe: Egy karácsonyi ének.
2013. febr. 27. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
szinkronnal láttad? :o
2013. márc. 31. 19:42
 7/11 A kérdező kommentje:
igen
2013. ápr. 2. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Az Indavideón fent van szinkronnal.
2013. ápr. 2. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
xd bocsi azt hittem, hogy a hóemberről van szó
2013. ápr. 3. 08:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem Tennant, hanem Smith szerepel a karácsonyi részben.
2013. júl. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!