Melyik rész ez a Doctor Who-ban?
Animax csatornán láttam régebben ezt a részt. Ma értem el a 7.évad legfrissebb részéhez és eszembe jutott,h a keresett részt nem néztem meg, véletlenül átugrottam vagy vmi különálló rész?
David Tennant benne a Doktor. Van egy nagy ház ahol él egy kisgyerek és minden Karácsonykor meglátogatja őt, mert a pincében emberek (asszem mind nő) vannak kis kabinokba bezárva és a gyerek beleszeretett az egyik nőbe, de csak pár órája van hátra a nőnek tehát ha kiengednék akkor meghalna. Ezért a Doktor minden évben Karácsonykor engedi csak ki és olyankor egy kis időt a gyerekkel tölt, több éven keresztül csinálják, majd a nő meghal. A gyerek apja zárta be a nőt a kabinba meg van vmilyen lény, amitől a helybeliek mindig elbújnak, bezárkóznak a házukba.
Köszi :D
Én úgy emlékeztem h Tennant, mert elég rég láttam.
Am igen volt Animaxon, de csak pár rész és legutóbb vmikor nyár elején. Ha jól emlékszem az Ecclestonos 1. évadot adták le, meg 1-2 Tennantes duplarészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!