Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik animékbe vannak a...

Melyik animékbe vannak a legjobb harcok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Bleach, One Piece, Sengoku Basara, Claymore, Berserk, Soul Eater (manga inkább), és talán a Katekyo Hitman Reborni!.
2013. febr. 24. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen ízlés kérdése. Valaki szerint a bleachben, valaki szerint az one pieceben, stb.
2013. febr. 25. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Sengoku Basara és One Piece, ahogy az első írta. Gintamában vannak jó harcok, de az arányok olyanok, hogy a 261 rész alatt kb 30 részben harcolnak komolyan. Ha így is kíváncsi vagy rá, esetleg a filmjével próbálkozz, abba beletömörítettek egy egész arc-ot.A szereplők egy kicsit ismeretlenek lesznek, de a lényeg ugyan az marad kb.

Nurarihyon no Mago talán, Needless nekem nagyon tetszett. Ao no Exorcist is jó, bár én csak pár fejezetet olvastam mangában, utána az animét néztem csak. Fairy Tail MANGA. Az anime sz*r. Tenjou Tenge, de az anime elég befejezetlen...

Több most nem jut az eszembe

2013. febr. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!