Melyik lehet a legjobb Madagaszkár film?
Figyelt kérdés
Nekem az első rész jött be a legjobban. Természetesen egyéni véleményeket várok és ha volt a kérdés bocsánat én nem találtam az oldalon. Amúgy a kedvenc szereplőtöket is megírhatjátok. Előre is köszönöm.2013. febr. 18. 18:22
1/6 anonim válasza:
Nekem a 4.
Chuck Norris női megtestesítője vicces francia kiejtéssel vitte a pálmát.
Mindegyik rész tetszett amúgy.
2/6 anonim válasza:
Nekem az első rész tetszett a legjobban, mert az nem csak simán vicces volt, de szellemes is.
3/6 jamesandjames válasza:
Nekem az első tetszett a legjobb. Az azutániak mér egy kicsit el voltak túlozva:)
4/6 anonim válasza:
Az 1,2 király, de nekem mindegyik közül a legjobban a 3.rész, Madagaszkár 3 tettszett! Az összes szereplőt szeretem!
5/6 anonim válasza:
Nekem az első rész a kedvencem, az egyszerűen felülmúlhatatlan. Nem tudok kedvencet választani, mindenkit nagyon szeretek -bár Glóriát és Marty-t kifejezetten bírom :)
6/6 anonim válasza:
eggyetértek a többséggel nekem is az első tetszett a legjobban.egyébként a kedvenc szereplőim a pingvinek és Julien kirány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!