Milyen II. világháborús, holokauszt témájú filmeket tudtok mondani?
Tisztelettel megkérdezem,az még fel sem merült benned,hogy a zsidóírtás talán nem is teljesen úgy volt,ahogy azt beállítják?
Pár kattintásodba és pötyögtetésedbe kerülne,hogy kicsit utánanézz a google-n.
(Lehet lepontozni,nem igazán érdekel).
Shindler listája
A csíkos pizsamás fiú
A fekete könyv
Sophie választása
A zongorista
Életvonat
A szürke zóna
Ámen
Anna Frank igaz története
Szökés Sobiborból
A kilencedik nap
Alku az életért
Az ördög számtana
köszönöm mindenkinek,
3. válaszoló:
Nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert meg szeretném tudni, hogy pontosan mi volt... Nekem filmre van szükségem. A videó anyagra. És azt, hogy mire kell te nem tudhatod. Ja, és csak nagyon kevesek tudják hogy mi volt. Lehet, hogy ha utána keresek sem az igazságot találom...Ennyit akartam csak elmondani
Örülök, hogy válaszoltál. Szép napot.
"Időpont 02-20 21:11"
Elnézést,igazatok van.Egyszerűen csak annyira idegesít ez a téma,hogy egyesek teljes homályban élnek.Persze tudom,nem oldok meg az ilyen válaszokkal semmit,de rosszabb pillanataimban úgy érzem,muszáj írnom(még ha fölöslegesen is).
"Nem azért pontoznak le az emberek mert nem tudják elfogadni a véleményed"
Azért sajnos teljes mértékben ez sem igaz.Vannak akik el sem gondolkodnak egyes válaszokon(ne az enyémet vedd most alapul) és nyomkodják a mínuszt,csak mert nem tetszik nekik,holott lehet az egy teljesen megfelelő válasz is.
Nem 2.VH-s, de az én hasonloó témáju kedvenceim:
Munich
Argo
The Debt
Imádom!
Kémfilm + Zsidó téma + Kis akció + Nincs bullshit vallás meg ideológia egyikben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!