Pál Gergő kérdése:
Megtudná mondani valami hogy a Die hard 5 -ik részében hány magyarországi jelenet van?
Figyelt kérdés
Die hard 5 ik részében hány olyan jelenet van ahol magyarországon játszódik és hány percesek ? Mert én nem vettem észre semmilyen jelenetet belőle !2013. febr. 19. 06:28
1/5 anonim válasza:
Az egészet Magyarországon forgatták, de Moszkvában játszódik a film.
2/5 anonim válasza:
Az egész itt játszódik,elég érdekes,hogy egy részletet sem ismertél fel belőle.Még akkor is,ha nem budapesti vagy.
És Magyarország nagybetű,persze lehet,hogy véletlen írtad úgy,ezesetben elnézést.
3/5 anonim válasza:
Gergőke:
ha mondanivalód van, akkor ide írj, ne zaklass priváttal!
/innentől letiltottam a leveleidet/
4/5 anonim válasza:
Ez nagyon vicces. Pesten vették fel szinte az egészet, de pl a Hősök terén Gábriel arkangyal helyett egy naaagy vörös csillag van... szerintem vicces.
5/5 anonim válasza:
Rz jó :DDD Meg tudná mindani valaMi :D kitől várod? egy padtól ? xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!