90-es években játszott, kutyás rajzfilm címét keresem. Valaki emlékszik rá?
Ezt olvastam, de szerintem ez nem film, hanem a "Titkos templom legendái" volt:
https://www.youtube.com/watch?v=vZV8iyAnMj0
Azért nem írtam rá semmit, mert lehet, hogy volt egy ilyen film is, de én arról nem tudok. Ha nem az, amire én gondolok, és nagyon kell, akkor megpróbálok utánanézni.
Film volt biztosan, felnőttek szerepeltek benne. Remélem, egyszer majd kiderül, mi volt a címe.
Kösz a segítséget.
Mielőtt nekiállok kutatni, néhány kérdés:
1. Nem emlékszel esetleg legalább az egyik magyar szinkronhangra?
2. Nem lehet, hogy inkább az Msat volt a csatorna, ahol ment (akkoriban az volt az egyik nagy filmes csatorna, a Viasat talán csak 2000-ben indult)?
3. Milyen napon (úgy értem, a hét melyik napján) vetíthették? És kb. hány órakor? 20:00-kor, vagy inkább 22:00 után?
Ezek az információk mind segíthetnek.
És hétvége lehetett? Kb. melyik év? Milyen évszak?
Ui. itt megvan szinte az összes archív műsor, de nyilván jobb, ha az ember már előre szűkíti a kört, hogy csak bizonyos napokon/napszakokon keresgéljen benne:
Erre csak annyit tudok írni, hogy én is bizonyos filmeket csak úgy találtam meg, hogy tudtam, kb. melyik évben és melyik csatornán vetítették, aztán ez alapján végigmentem a tévéműsorokon (és meglett). Sőt, amikor még nem voltak fent a neten a rendszerváltás környéki archív műsorok adatai, akkor a Széchenyi Könyvtárba mentem, hogy kutassak a 88-89'-es műsorújságokban (és akkor is meglett, amit kerestem).
De azért még mindenképpen ránézek erre a filmre, ha lesz időm keresgélni (mert érdekelne engem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!