Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 90-es években játszott,...

90-es években játszott, kutyás rajzfilm címét keresem. Valaki emlékszik rá?

Figyelt kérdés
Egy kisebb falka kutyáról szólt, akik elvesztek, és szerettek volna visszakerülni a családjukhoz, gardáikhoz. A gazdáik egy házaspárból és a kb. 10 éves fiúcska voltak, s talán egy költözés során vesztették el őket. Egy agár biztos volt a kutyák között, akinek egyszer végig kellett futnia egy szobán, ahol a kövek alatt csapdák voltak, ezért is választotta őt a vezérkutya, mert gyors volt, így nem sérülhetett meg. Egyszer pedig látták a családot is, de akkor csak a kisfiú hallotta meg a hangjukat a kocsiban, a szülei pedig nem hittek neki.

2013. febr. 19. 08:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezt olvastam, de szerintem ez nem film, hanem a "Titkos templom legendái" volt:

https://www.youtube.com/watch?v=vZV8iyAnMj0

Azért nem írtam rá semmit, mert lehet, hogy volt egy ilyen film is, de én arról nem tudok. Ha nem az, amire én gondolok, és nagyon kell, akkor megpróbálok utánanézni.

2020. nov. 28. 18:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Film volt biztosan, felnőttek szerepeltek benne. Remélem, egyszer majd kiderül, mi volt a címe.

Kösz a segítséget.

2020. nov. 28. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Mielőtt nekiállok kutatni, néhány kérdés:

1. Nem emlékszel esetleg legalább az egyik magyar szinkronhangra?

2. Nem lehet, hogy inkább az Msat volt a csatorna, ahol ment (akkoriban az volt az egyik nagy filmes csatorna, a Viasat talán csak 2000-ben indult)?

3. Milyen napon (úgy értem, a hét melyik napján) vetíthették? És kb. hány órakor? 20:00-kor, vagy inkább 22:00 után?

Ezek az információk mind segíthetnek.

2020. nov. 28. 18:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy korábbi, mint emlékeztem, s így Msat-os. Asszem délután volt, amikor másodszor láttam a végét, mert világos szobára emlékszem. Biztos, hogy nem éjjel ment, mert addig nem maradhattam volna fenn.
2020. nov. 28. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:

És hétvége lehetett? Kb. melyik év? Milyen évszak?

Ui. itt megvan szinte az összes archív műsor, de nyilván jobb, ha az ember már előre szűkíti a kört, hogy csak bizonyos napokon/napszakokon keresgéljen benne:

[link]

2020. nov. 28. 18:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem akarom szuggerálni, de így véletlenszerűen belenézve a 99'-es Msat műsorba, szombat délutánonként mindig sorozatok mentek, és a "Titkos templom legendái" is mindig ebben a blokkban volt. Pont ezért nem akartam válaszolni arra a kérdésre, mert nekem mindig ez a sorozat jut az eszembe a leírásból (pedig elvileg egy filmet kellene találni). Akkoriban sokat néztem ezeket a csatornákat, de ilyen film, amiről írtál, továbbra sem rémlik (és filmeket alapvetően csak az esti blokkban találok, bár csak néhány hetet néztem meg).
2020. nov. 28. 19:29
 17/20 A kérdező kommentje:
A film végére emlékszem csak, a többi az azóta eltelt másfél-két évtizedben teljesen elfelejtődött a film címével egyetemben.
2020. nov. 28. 19:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit tudok írni, hogy én is bizonyos filmeket csak úgy találtam meg, hogy tudtam, kb. melyik évben és melyik csatornán vetítették, aztán ez alapján végigmentem a tévéműsorokon (és meglett). Sőt, amikor még nem voltak fent a neten a rendszerváltás környéki archív műsorok adatai, akkor a Széchenyi Könyvtárba mentem, hogy kutassak a 88-89'-es műsorújságokban (és akkor is meglett, amit kerestem).

De azért még mindenképpen ránézek erre a filmre, ha lesz időm keresgélni (mert érdekelne engem is).

2020. nov. 28. 19:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajna az ilyesmiket szinte azonnal elfelejtem.
2020. nov. 28. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a címet, gyerekként én is néztem, de már nem lett volna annyi, hogy kérdést is ki tudjak írni belőle. Gáz, hogy nem fejezték be.
2021. dec. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!