Emlékszik valaki a Kis herceg rajzfilm (! ) verziójára?
Én gyerekkoromból, ami úgy 16-17 éve volt, emlékszem egy rajzfilm adaptációra. Már vagy 5 éve keresem, de sehol sem találom, még más nyelven sem. Van valakinek ötlete?
Nem arra gondoltam, hol "élő" emberek játsszák a szerepeket, hanem rendes rajzolt rajzfilm. Bármi info jól jönne!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez az az 1974-es verzió, ahol élő emberek játsszák a szerepeket. Én pont nem ezt keresem, ahogy le is írtam a kérdésben, hanem az animationost, tehát ahol RAJZFILM van.
de azért köszi.
Nem lehet hogy ez az? én is nagyon régóta keresem, még vhs-en volt meg. azóta megtaláltam a kazit, de sajnos a minősége elég pocsék már, de ahogy nézem azt hiszem ez az. Remélem tudtam segíteni.
Szia! Én is emlékszem erre a rajzfilmre, és hosszas keresgélés után ezt találtam.
http://www.youtube.com/watch?v=FOFWrtdvnKI&feature=related
Bár én nem emlékeztem arra, hogy a könyv lapjai is meg voltak jelenítve benne, de szerintem ez az a verzió, mert ezen kívül csak egy gyurmarajzfilm, meg egy anime van.
Azt hiszem erre gondolsz. Én erre a rajzfilmre emlékszek gyerekkoromból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!