Milyen rajzfilm ez? , tudom nem sok infó van
Figyelt kérdés
Elég régi rajzfilm és van benne két állat ilyen elég furcsák nem emlékszem sokra, ha valakinek rémléik valami akkor kössz2011. szept. 30. 22:00
1/8 anonim válasza:
Sajnos, ez nagyon kevés infó, kb. semmit nem lehet ez alapján mondani. Nem tudsz nemzetiséget, vagy hogy mikor készült?
2/8 anonim válasza:
esetleg jobban körülírni ezeket az állatokat, mit csináltak, etc.
3/8 anonim válasza:
Tom es Jerry? bocs ha hulyeseget irtam, de keves az info, ahogy elobb is mondtak
4/8 anonim válasza:
"van benne két állat ilyen elég furcsák"
Milyen állatok?
TV-ben láttad?
5/8 anonim válasza:
Ezek az állatok mit csináltak?
Vicces,vagy inkább szomorú rajzfilm volt?
Hol játszódott?
Hogy néztek ki ezek az állatok?
Zenés mese volt?
6/8 A kérdező kommentje:
Cartoon networkon ment asszem amerikai volt, nem volt szomorú,inkább hülyeség,volt benne egy sárga meg vlami barna izé
2011. okt. 3. 22:07
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Itt megtalálod az összes olyan mesét,melyet régebben a cartoon networkon vetítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!