Valaki elkészik a címére? Egy régi rajzfilm címéről lenne szó úgy 15 éve láttam azt is a könyvárból kölcsönöztük ki :-) Kifejtem lent amire emlékszem a sztoriból hátha abból beugrik valakinek melyik meséről is van szó.
A sztori az hogy egy idegen bolyón élő nép hibernációs kapszulába menekül mert a háború felemésztette a bolyogó tartalékait és egy pár lény lelke robotokba száll... (vagy nem tudom de a lényeg hogy a lény továbbiakban robot lesz) a háborúskodást továbbra is folytatják.
De lezuhan egy űrrepülő persze emberekkel itt is vannak jók rosszak és segítenek a küzdő feleknek és rájönnek hogy ha valaki beül a robotba akkor bizony erősebb lesz a robot... már nem emlékszem pontosan.
És ennyi is amire emlékszem a filmből na meg arra hogy nagyon imádtam de sajna már nem emlékszem a címére.
Ha valakinek beugrott kérlek írja meg a címet.
háát egy poszt apokaliptikus gyerek rajzfilm sorozat ugrik be az is francia az Elveszett világok.
Arra emlékszel e hogy anime volt vagy sem?
Akkor szerintem még nem volt külön anime... szóval rajzfilm. És szerintem nem is sorozat...
Egyszerűen nemtudom hogy hogy is tudnék rákeresni a neten... ezért is kérdeztem rá itt végső elkeseredésemben
Lehet, hogy hülyeséget írok, de hasonlít egy rajzfilm sorozathoz, amit én láttam vagy 15-20 éve.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer... A világűr
Persze nem biztos, hogy az, de hasonló...
Elsüllyedt világok? Az pont az, mint amit leírtál, én imádtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!