Aki látta/olvasta a Viharszigetet, írna? SPOILER!
A vége egyértelműnek tűnik, a főhős maga a beteg, és a lobotomiát választja, hogy ne kelljen emlékeznie a rémségekre, amiket átélt.
Nekem ez jött le, viszont sok ellenvéleményt is olvastam, miszerint valóban rendőrbíró, csak rájött, hogy nem tud menekülni a szigetről, így inkább feladta. Az utolsó mondata pedig Chuck-nak szól, hogy ő szörnyeteg,mert hagyja a kísérletezéseket. (amire egyébként semmiféle bizonyítékot nem talált)
Szerintem az első verzió a helyes, de érdekelne mások véleménye. Illetve az is kérdés előttem, miért írja egy másik beteg neki azt, hogy "Fuss". (?) Valamint a végén, mindenki azt hiszi, rendőrbírónak képzeli magát újra. Egyedül talán Chuck az, aki rájön, hogy tiszta az elméje. Akkor viszont nem gyanús nekik, hogy minden védekezés nélkül megy a műtőbe?
Előre is köszönöm a véleményeket:)
nekem a második verzió meg sem fordult a fejemben. a nő sztem azért írja neki, hogy fuss, mert be lettek avatva a betegek, hogy mit csinálnak vele, hogy felismerje, beteg ( a színjátékra gondolok)és a nő tudja, ha nem jön össze, mi lesz vele...ezért tanácsolja, hogy menjen inkább el.
nem tudom. az sem hülyeség, de nem hiszem.
Köszönöm a hozzászólást :)
Ma láttam,nagyon a hatása alá kerültem, még pár napig biztos ezen fog járni az agyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!