Tiniknek, estére való filmet? Avagy gimis, fősulis ne a házasságról szóló legyen. Amiket láttam már és tetszett (lent)
Ami tetszett: a csúf szerelem, hercegnővédelmi program , Avalon gimi,Neveletlen hercegnő, Én és a hercegem Vadócka, Tinikadét, Bajos csajok, LOL,Csajok háborúja, Csere-bere szerencse, Rád vagyok kattanva, micsoda sráz ez a lány és Egyéb tündérmesék, mesék(filmben): Los Angeles-i, Hamupipőke történet, Volt egyszer egy dal,a villámtolvaj, hipervándor, A farkas és a lány, és stb. :)
Amiket láttam és nem tetszettek: Mamamia, Amerikai pite, Holiday, 50 első randi, oltári nő
Hú, inkább nem minősítem az ízlésedet, remélhetőleg kinövöd. :))
Ha kicsit érdekel a retro, nézd meg a Házibulit, kiderül, milyenek voltak a tinik úgy 33 éve.:) Második része is van.
Igen biztos kifogom nőni, de most csak ezek érdekelnek.. :)
15/L szóval még ilyen mesés tök jó nem valóságos storykat szeretek. (most) :D
Láttam vagy is belekezdtem már abba is, de az sem tetszik.
Hirtelen 30, Francia lol, miről álmodik a lány, hajrá csajok, álom.net
Kb. ennyi jutott most az eszmbe de nyugi én is az ilyen filmeket szeretem. 14,5l
Köszi. :)
Innen csak a francia lol-t nem láttam még. Most nézem. :P
igen, még a rendezője is ugyanaz.:)
Első vagyok, az According to Greta c. filmet láttad? Az helyes film, mégis komolyabb kissé. Én kislány koromban szerettem az Olsen-ikres filmeket is, de felnőttebb szemmel értékelhetetlenek. Na mindegy.:) A Ketten a slamasztikában meg a Párosban Párizsban volt a kedvencem, ha jól emlékszem.
Eggyel felnőttebb szint: kedves film az Ördög Pradát visel.
De ha rám hallgatsz, adsz még egy esélyt a Házibulinak, jó lesz az, hidd el. :)
Sophie Marceau elragadó benne.
Bár nem tini-film - illetve az, de nem olyan, amire gondolsz - de minden 15 éves lánynak látni a kellene, az az Anna sorozat, Kevin Sullivan rendezte, 6 részes, de csak az első négyet javaslom.
"léccilécci" nézz utána, hadd kupáljalak egy picit. Nem rosszat akarok, nem orosz realizmus vagy életrajzi filmek ezek, szórakoztatnak, komolyan.:)
Majd hétvégén ráveszem magam és megnézem a Házi bulit, sokan ajánlották már. Persze, az Olsen ikres filmek.
De az annából még csak 3-at láttam, mert el is felejtettem, hogy volt.. és mintha egyszer azt olvastam volna(vagy ugy rémlik) hogy csak 5 része lesz.. :)
Igen, az-az!:)
Ez nem olyan filmsorozat, mint egy CSI, hanem könyvfeldolgozás, mint a Harry Potter-filmek. Három részletben forgatták, 2-2 epizóddal. Az utolsó 2 nem lett annyira jó, a könyvhöz sincs semmi köze. A negyediket azért nézd majd meg, ha tudod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!