Paranormal A.4 kérdések?
Ahogy néztem tudtam h Robbie Hunter. éjszakánként mászkál, Tobbyval beszél, Wyattet fel akarja készíteni vmire. hidegrázós kölyök, na!
Erre kiderül h Wyatt volt Hunter.
De Robbie hogy került akkor Katiehez? Hunter meg Alexékhoz? Egyáltalán hogy élhet még Katie? elég halottnak tünt a véres atlétájában anno. És Robbie honnan tud Tobbyról és az ilyen dolgokról?
És az a csapat ember a végén? Szellemek vagymi? a 3. végén is vltak, azt hittem a nagyi szektás tagjai.
Csak nekem nem elég egyértelmű?
Szerintem is szekta, ami imádja az a démont és gondolom át akarják hozni ebbe a világba véglegesen.
Katiet tudta megszállni az a f*s, ezért él, gondolom valami szimbiózisban vannak, nem tudom. :D Az a vér nem Micah-é volt? Mert kinyírta az első rész végén.
Huntert emlékeim szerint azért akarta a démon, mert neki ígérték, na most más családok is köthettek efféle alkut.
Hisz vannak páran. Pl. Robbie.
Huntert meg lehet elvesztette...nem tudom. Aztán valaki megtalálta. Utána már törvényesen fogadták örökbe Alexék.
*Engem inkább az zavart, hogy mi van a többi szomszéddal?
A kiscsaj ott sikoltozik az utcán, de senki nem néz ki? És más ott lakóknak nem tűnt fel a sok agyament ember éjszaka? Egyáltalán laktak ott mások is vagy csak ők költeztek be a szekta szívébe? xD
Lehet Mikah vére volt, kitudja :D
Az biztos h elveszthette vhogy Huntert, az meg tuti h törvényesen fogadták örökbe. Ja, Robbie is ilyen alku tárgya lehetett, énis erre gyanakodtam.
Hát érdekes h senki nem figyelt fel a dolgokra.! Azt sem értem h a démon Katie miért került kórházba XD de az sztem nem is volt igaz, csak azt akarta h Robbie hálózza be Wyattet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!