Nemtudtok befejezett Shoujo Animéket?
nana
kaichou wa maid sama
kimi ni todoke
chihayafuru
lovely complex
toradora
Köszönöm szépen :)
Kaichou wa Maid-sama azt elkezdem nézni :)
Kaichou wa Maid-sama tényleg nagyon jó! :P
Kimi ni todoke: Örökös kedvencem! <3
Hyouka: Nem shoujo, de romantikus, és nagyon jó :P
Acchi Kocchi: Ez sem shoujo, de iszonyat-édes!
Suki-tte Ii na yo: Szerintem ez nagyon tetszene ;)
Tonari no Kaibutsu-kun: Nekem inkább csak 'elmegy' kategória...
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!: Nem shoujo, de olyan aranyos... :3
Inu x Boki SS: Nem shoujo, de annak is elmenne. Kicsit fantasy, de nagyon vicces és aranyos.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge: Nagyon nagy őrültség, és elég beteges, ráadásul nem is valami szép grafikájú... Eleinte nagyon nem tetszett, de már megimádtam. Nem tudom miért. :D
Ouran High School Host Club: Nekem ez is csak 'elmegy'.
Kami-sama Hajimemashita: Nem szeretem a fantasyt, meg alapból nekem nagyon csak 'elmegy'. De ízlések és pofonok... :)
Special A: Ismét csak 'elmegy'...
Kuragehime: Nem éppen shoujo, de romantikus egy kicsit, és nagyon vicces! :D
Kyou, Koi o Hajimemasu: Ez 2 OVA-ból áll, szóval nagyon rövid, de elmegy...
Otome Youkai Zakuro: Ez is fantasy, és nem is shoujo, ezért 'elmegy' kategória, de egész aranyos. :)
Ano Natsu de Matteru: Szintén nem shoujo, de végülis elmenne annak, egynek jó volt.
Skip Beat: Híres shoujo, de én nem szeretem. :P
Toradora: Nem az esetem, de a vége felé már egyre jobb! :D Imádom a fő szerelmi szálat benne!
Ennyi jutott hirtelen eszembe... Nem mind felel meg az "elvárásoknak", remélem nem gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!