Valaki elmagyarázná? A vampire knight-ban most hogy hogy van, h ki milyen vámpír? (kicsit bővebben lent)
Szóval van a tiszta vérű, akinek van vmilyen képessége, és ő nem ivott soha vért? És azt se tudom ők akk hogy lettek vámpírok. Meg vannak azok akik később E szintűvé válnak, de akk azok akik a suliba járnak, azokkal mi van?
Jaj és lécci ne lőjétek le előre valamilyen poént, mert még csak az első 8 részt láttam.
Na lássuk csak! :D
A szint: Ők a tiszta vérűek, a legnemesebb vámpírok.Különleges képességeik vannak és minden más vámpírnál erősebbek, vagyis nekik van a legnagyobb hatalmuk.Harapásukkal saját képükre formálják az embereket, vagyis vámpírrá válzotatják őket.
Vért azt isznak, de csak ha nem bírják tovább a "koplalást" , ilyenkor más alacsonyabb vámpírokat harapnak meg de nem halálosan, csak egy picit:D(ezt már az animében is láthattad, vagy majd mondják de ennek semmi fontos szerepe nincs). Ilyen vámpír pl(ezt nem tudom láttad-e már)
B szint:Közel olyan erősek mint az A szintűek de azért van külömbség.Nekik is vannak különleges képességik pl.fagyasztás, de a harapásuk nem változtatja át az embereket.Ilyenek pl az éjjeli tagozat tanulói, Aido, Rima, Shiki stb ők a vámpírok büszkeségei, az elit úgymond.
C szint: az átlag, a közönséges vámpírok.
D szint: emberből lett vámpírok, /a tisztavérűek harapása által lettek vámpírok/ a vérszomj lassan elborítja az elméljüket.
E szint:az emberből lett vámpírok, az elméjuk már teljesen elborult, a vérszomj uralja.Mindenkit megtámadnak, és kiszívják a vérüket/megölik az embereket/.
Szörnyetegek nem emberek, a vámpírok is írják őket.
És a az A szintűeket más néven tisztavérűeket azért is nevezik így, mert egyetlen csepp emberi vér sem folyik az ereikben, ők vámpírnak születtek.
A többi szint pedig az emberekkel való keveredés során alakult ki.
Az animében is volt/lesz majd egy rész ahol a szinteket elmagyarázzák de nem olyan részletesen.
itt egy ábra még esetleg, az szintekről
És még szerintem lesz olyan rész az animében ami nem igazán érthető, akk. írj privit és majd linkelek kérdést ahová már egyszer leírtam részletesen! :)
Kicsit hosszú lett! :P
De azért nagyjából érthatő remélem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!