Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Barátok...

Mi a véleményed a Barátok Közt folytatásáról?

Figyelt kérdés

Óriásit csalódtam a sorozat készítőiben! Annyira bénán van megcsinálva az egész történet Magdi néni halála után, hogy döbbenetes! Alig esik szó róla!

Én arra számítottam, hogy mindenki zokogni fog, gyászos lesz a hangulat, stb. A világon senki nem viselkedik így, amikor meghal az anyja/nagyanyja/házmester nénije...! Tilda néha elpityergi magát, de Botond Lindával van elfoglalva, Géza féltékenykedik, Kinga a gyerek nevén gondolkozik, a Berényi família le se szarja, stb. Többször haltak már meg szereplők a Barátok Közt-ben és annak meg is adták a módját úgy, ahogy kell! (Pl.: Ákos, Tóni) Nem gondoltam volna, hogy pont Magdi néninél rontják el így!

Nektek mi a véleményetek?

2009. szept. 3. 13:54
 1/4 anonim válasza:
100%

Szerintem már rég el van rontva az egész. Nemcsak a Magdi néni féle üggyel. Az az igazság, hogy sokszor nem is nézem meg, mert csak felhúzom magam a sok butaságon. Pl. Nem értem meg, hogy az új Berényi miért állt össze a Nórával. Lehet, hogy Ő egy "új" testvér, de erkölcsi szempontból számomra megvetendő, ha a testvér kikezd azzal a nővel,akiért epekedik az a testvére,aki egyben még a férje is.Jó példát mutatnak a tvnéző társadalomnak. Na kicsit elkalandoztam,meg az az igazság,hogy sorolhatnám mi totál hülyeség az egészben.

Már nem az igazi ez a sorozat, sajna.

2009. szept. 3. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vili bácsival viszik tovább végülis Magdi néni dolgát, engem az idegesít, hogy mindent hónapokig húznak ez is mire fog kiderülni, hogy Vili bá nem tehet semmiről...áhhh... ez a Gézás dolog meg, hát nem tudom ok, hogy sokszor egy taplónak volt beállítva a sorozatban de ez most túl sok...sajnálom, de a Vanda megtépése tegnap határozottan tetszett :D:D ráfért amilyen kis görény a karakter a kezdetek óta
2009. szept. 3. 20:25
 3/4 anonim válasza:
100%
nekem is ez a problémám vele hogy senki se törődik nagyon azzal ,hogy nincs többé anyus aki mindig alakított a sorozatban., Kinga is cseszteti a Gézát a hülyeségeivel...A Botondnak is az a lényeg ,hogy együtt lehessen a Lindával és jókat nevetgélnek...A Tilda meg a Danira talált..Nóra is az apja ellen fordítja a gyereket...A Zsolt meg azért szeretné ha együtt maradnának a Zsófival mert a Lindának szüksége van rá..nem a szerelem miatt...De ami nagyon tetszett az a verekedés volt a Linda meg Vanda között (már rég megkellett volna tennie):D
2009. szept. 3. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 6. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!