Mi a véleményed a Barátok Közt folytatásáról?
Óriásit csalódtam a sorozat készítőiben! Annyira bénán van megcsinálva az egész történet Magdi néni halála után, hogy döbbenetes! Alig esik szó róla!
Én arra számítottam, hogy mindenki zokogni fog, gyászos lesz a hangulat, stb. A világon senki nem viselkedik így, amikor meghal az anyja/nagyanyja/házmester nénije...! Tilda néha elpityergi magát, de Botond Lindával van elfoglalva, Géza féltékenykedik, Kinga a gyerek nevén gondolkozik, a Berényi família le se szarja, stb. Többször haltak már meg szereplők a Barátok Közt-ben és annak meg is adták a módját úgy, ahogy kell! (Pl.: Ákos, Tóni) Nem gondoltam volna, hogy pont Magdi néninél rontják el így!
Nektek mi a véleményetek?
Szerintem már rég el van rontva az egész. Nemcsak a Magdi néni féle üggyel. Az az igazság, hogy sokszor nem is nézem meg, mert csak felhúzom magam a sok butaságon. Pl. Nem értem meg, hogy az új Berényi miért állt össze a Nórával. Lehet, hogy Ő egy "új" testvér, de erkölcsi szempontból számomra megvetendő, ha a testvér kikezd azzal a nővel,akiért epekedik az a testvére,aki egyben még a férje is.Jó példát mutatnak a tvnéző társadalomnak. Na kicsit elkalandoztam,meg az az igazság,hogy sorolhatnám mi totál hülyeség az egészben.
Már nem az igazi ez a sorozat, sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!