Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez?

Melyik film ez?

Figyelt kérdés
Egy krimiről van szó.Annyira emlékszem hogy volt benne egy rendőr ruhás gyilkos aki bekopogott nőkhöz és miután ajtót nyitottak neki,először lefényképezte őket,aztán meg megölte őket.Úgy bukott le hogy az egyik áldozatjelölt időben be tudta csukni az ajtót és a fényképezőgép kiesett a gyilkos kezéből.A rendőrség a filmet előhívta és a képen amit a gyilkos készített,egy tükör volt amin lehetett látni az arcát.Ennyire emlékszem.

2013. jan. 30. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a "Laura Mars szemei" az?

https://www.youtube.com/watch?v=zHYsTP0Tl_4

2016. aug. 6. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az de köszi hogy válaszoltál. A filmben a sorozatgyilkos rendőregyenruhát hordott. Becsöngetett az áldozathoz és mikor az ajtót nyitott elsütötte a vakus fényképezőgépét és rájuk támadt. A következő jelenetben már a rendőrség vizsgálódik a nő lakásán akit a fürdőkádban találtak meg. Ennyi...
2016. aug. 15. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. mikori?
2016. aug. 16. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
A nyolcvanas évek végén vagy a kilencvenes évek elején láttam. De nem hiszem hogy amerikai film. Talán német vagy olasz volt. Én arra gyanakszom hogy a régi Tetthely c. sorozat egyik része volt de nem biztos.A gyilkos úgy bukott le hogy az utolsó áldozat időben be tudta csukni az ajtót és rácsapta azt a gyilkos kezére amelyikben a fényképezőgépet tartotta. Akkor elmenekült a tettes de a fotómasina ott maradt. A zsaruk előhívták a filmet amin látszódott a gyilkos is mert amikor elkattintotta a gépet a nő lakásán egy tükör pont szemben állt a bejárati ajtóval és így látszódott a tettes képe is. Nem akarom lelőni a poént meg aztán lehet rosszul is emlékszem de azt hiszem az egyik rendőrfelügyelő volt a gyilkos.
2016. aug. 16. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

keresgéltem neked kb negyed óráig, de sajnos nem találtam meg, viszont ezt a pár linket azért idebiggyesztettem:) hátha ezekből kiindulva sikerrel jársz, ha nem akkor legalább vannak hasonló filmek :)

2017. máj. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!