Melyik volt a legbárgyúbb film, amit eddig láttál, és kiverte nálad a biztosítékot?
Heló!
Akkor jöjjenek a legbénábbak:
Holnap történt, Sas Tamás filmek, Piranhaconda, Megacápa az óriáskrokodil ellen, Sand Sharks, Bűnös szent, Csak szexre kellessz, Gamer - Játék a végsőkig, Ne szórakozz Zohannal.
És még lenen pár, de ezek különösen szánalmasak voltak.
Utolsó te 100%, hogy pasi vagy :)
Nekem az a Óriáskrokis és a Csak szexre kellesz kifejezetten tetszettek :) Ha utóbbi nem jött be akkor ne nézd meg a Barátság extrákkal-t sem. A Zohannal egyetértek, azt én sem bírtam végignézni :)
ma 16:38
Heló!
Igen, az vagyok. De nem azért nem szeretem a Csak szexre kelleszt. Csak szexre kellesz. A filmkedvelőknek ez a mondat egyet jelent a millennium után készült szerelmi történetek toplistás szemetével. Az Ashton Kutcher és Natalie Portman jelenlétével operáló film nem, hogy életben maradni képtelen az első negyed óra után, de a néző szinte könyörögni kezd a mielőbbi halál beálltáért. Erre pedig a legnagyobb okot a röhejes és tipikusan a fiatalabbaknak imponálni történet, valamint Kutcher vérszegény, ciki, és Portman kősziklához hasonlatos, vagyis üres, érzelemmentes - és ha nézned kell, olyan érzést vált ki, mintha megdobnának vele -, hulladék alakítása szolgáltatja, amit néhány merész ember esetleg a játék szóval illetne.
Ezért nem szeretem. Rengeteg olyan film van, ami szerelmi történet és oda vagyok értük. Elfújta a szél, Van aki forrón szereti, (500) Days of Summer, Másodpercenként 5 centiméter - az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb szerelmi története -, Engedj be!, Megszállottság, Ninocska - jaj de jó is ez -...
Ezek mind remekművek. A Csak szexre kellessz és a hasonlóan gyenge, botrányos és szánalams filmek nem azok. Csupán celluloidfoglaló és pazarló borzalmak.
Ezt nevezem! Filmkritikus vagy? :) Jogosak a vádak. Tök más megvilágítás, igazat is adok.
A Szerelmünk lapjairól(The Notebook) mi a véleményed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!