Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt a legbárgyúbb...

Melyik volt a legbárgyúbb film, amit eddig láttál, és kiverte nálad a biztosítékot?

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg van. Lúzer Sc, Hülyék paradicsoma, Csonthülye, 21 Jump Street
2013. jan. 30. 15:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Én és én meg az Irén
2013. jan. 30. 15:37
 3/19 poet1 ***** válasza:
39%
Chihiro szellemországban
2013. jan. 30. 15:37
 4/19 anonim ***** válasza:
A tökös a török az őr meg a nő
2013. jan. 30. 16:03
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Heló!

Akkor jöjjenek a legbénábbak:

Holnap történt, Sas Tamás filmek, Piranhaconda, Megacápa az óriáskrokodil ellen, Sand Sharks, Bűnös szent, Csak szexre kellessz, Gamer - Játék a végsőkig, Ne szórakozz Zohannal.

És még lenen pár, de ezek különösen szánalmasak voltak.

2013. jan. 30. 16:23
 6/19 anonim ***** válasza:
19%

Utolsó te 100%, hogy pasi vagy :)

Nekem az a Óriáskrokis és a Csak szexre kellesz kifejezetten tetszettek :) Ha utóbbi nem jött be akkor ne nézd meg a Barátság extrákkal-t sem. A Zohannal egyetértek, azt én sem bírtam végignézni :)

2013. jan. 30. 16:38
 7/19 Lara84 ***** válasza:
100%
Torrente 1-4, Szezon( magyar film), A fekete hattyú (ez volt a legborzalmasabb)
2013. jan. 30. 16:44
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

ma 16:38

Heló!

Igen, az vagyok. De nem azért nem szeretem a Csak szexre kelleszt. Csak szexre kellesz. A filmkedvelőknek ez a mondat egyet jelent a millennium után készült szerelmi történetek toplistás szemetével. Az Ashton Kutcher és Natalie Portman jelenlétével operáló film nem, hogy életben maradni képtelen az első negyed óra után, de a néző szinte könyörögni kezd a mielőbbi halál beálltáért. Erre pedig a legnagyobb okot a röhejes és tipikusan a fiatalabbaknak imponálni történet, valamint Kutcher vérszegény, ciki, és Portman kősziklához hasonlatos, vagyis üres, érzelemmentes - és ha nézned kell, olyan érzést vált ki, mintha megdobnának vele -, hulladék alakítása szolgáltatja, amit néhány merész ember esetleg a játék szóval illetne.

Ezért nem szeretem. Rengeteg olyan film van, ami szerelmi történet és oda vagyok értük. Elfújta a szél, Van aki forrón szereti, (500) Days of Summer, Másodpercenként 5 centiméter - az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb szerelmi története -, Engedj be!, Megszállottság, Ninocska - jaj de jó is ez -...

Ezek mind remekművek. A Csak szexre kellessz és a hasonlóan gyenge, botrányos és szánalams filmek nem azok. Csupán celluloidfoglaló és pazarló borzalmak.

2013. jan. 30. 16:51
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezt nevezem! Filmkritikus vagy? :) Jogosak a vádak. Tök más megvilágítás, igazat is adok.

A Szerelmünk lapjairól(The Notebook) mi a véleményed? :)

2013. jan. 30. 17:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan film amiben vmilyen mutáns cápa van, ezen kívül ami hirtelen eszembe jut az a Crank 2.
2013. jan. 30. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!