Melyik volt a legbárgyúbb film, amit eddig láttál, és kiverte nálad a biztosítékot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 15:28
11/19 anonim válasza:
Ja és persze az Immigrants-Jóska menni Amerika
12/19 anonim válasza:
ma 17:26
Heló!
Foglalkozok kritikák és ajánlók írásával - onnan is vettem ezt a kis szöveget, mert annyit nem ér a film, hogy mást írjak hozzá :D -, jó az észrevétel :).
Még nem látam az általad említett filmet - pedig Gosling játékát A hitetlen óta angyon megkedveltem -, fel is vettem a megnézendők listájára. Ahogy elnézem, nagyon jó film, sokan dicsérik - gondolom Te is :).
13/19 anonim válasza:
A szamuráj útja(Return of the Roller Blade Seven) Az összes eddig felsorolt film műremek ehez képest.
15/19 anonim válasza:
hát ez nálam kiverte a bisztositékot:twilight 1, 2, 3, 4, 4/2 és bocsi de az alapsztorija sztem jó, de a film gagyi, BÉNA sokkal jobban is meglehetett volna csinálni a könyv alapján azonkívül a szereplőválogatás is kaka, kristennel az élen az oké h. szeretitek az ultra sexy pasikat (mert azok) de attol még rossz színészek..
16/19 anonim válasza:
Számomra az összes újabb magyar film nézhetetlen. Valamint a Kevin és Perry a csúcsra tör c. filmnek nevezett borzalom a legrosszabb.
17/19 anonim válasza:
05:53-as, igazad van, a magyar filmek gagyik.... mázli h. nem itt élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!