Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars?

Pretty Little Liars?

Figyelt kérdés
Ki ölte meg Alit és ki A???
2013. jan. 28. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:

jajj ne mááár....ez már a 100. ilyen kérdés.....hány részt láttál a sorozatból? Csak mert én másodjára nézem a sorozatot és folyamatosan haladok ahogy jönnek ki és még mindig nem tudjuk....szóval ha láttál már 5 részt ne akard már az egész sorozat lényegét tudni mert ezzel lelövöd a poént....

de hogy válaszoljak a kérdésed egyik részére: Toby és Mona biztosan benne van az A-csapatban. Többet nem tudunk de vannak még...

2013. jan. 28. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
3. évad végén tartok .... de én kérek elnézést hogy meg mertem kérdezni egy olyan oldalon ami arra van kitalálva, hogy kérdéseket tehessünk fel. JA de vannak olyanok akik arra használják, hogy a másiknak beszóljanak, mert élőben nem mernék :)
2013. jan. 28. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a sorozattal együtt haladsz, akkor rájöttél hogy még nem árulták el....Hiába kérdezed meg akkor se fogják tudni csak találgatnak, mivel még a sorozat szereplői sem tudják.....De mindegy, bocs hogy megválaszoltam a kérdésed..ne aggódj többet nem fordul elő! ;)
2013. jan. 29. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!