Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars-ból ki A?

Tlboroka kérdése:

Pretty Little Liars-ból ki A?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta nézem, és megőrülök, hogy nem tudom, kicsoda A... Segítsetek.!

2013. jan. 15. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Toby és Mona biztosan többet nem árultak el...:D de szerintem Ezra is benne van...
2013. jan. 16. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
ajj kérdező így lelövöd azösszes poént!!! Ha nem olyan régóta nézed akkor kb. az első évad körül lehetsz...a sorozat lényege h nem lehet tudni h ki A. Az előző vlaszoló elárulta h kik biztosan, de még mi is (akik a sorozattal együtt haladnak) csak most tudtuk meg h ők azok. Már van vagy 4 A de még így se tudjuk az összeset. Viszont így már h tudsz két NAGYON fontos A-t nem tulzok azzal h 3 évad poénját lőtted le... így már nem is jó nézni.......
2013. jan. 16. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát, két barátom kezdte el nézni, és mindig erről beszéltek, szóval pár dolgot én is hallottam, és izgatott, mert én még mást néztem. De elkezdtem nézni, ők meg idegesítettek, hogy ők már tudják meg minden, de miután kiírtam ezt a kérdést már elmondták... :///

Amúgy jó megérzés, pont most fejeztem be az 1. évadot :P :D

2013. jan. 18. 14:19
 4/8 elena1200 válasza:
szerintem mona és toby nem A hanem ők csak elintézik azt amire A megkéri őket.
2013. jan. 25. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tudom ki a fő A, ha valakit érdekel írjon privit! :)
2013. jan. 26. 00:08
 6/8 anonim válasza:
én csak monáról tudo:D őt be is zárták a diliházba:D:D
2013. márc. 31. 14:55
 7/8 anonim válasza:
mr fitz
2013. szept. 3. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt nyilatkozta aki írta ezt az egészet h a 6.évad végén derül ki mert ugye 7.évadosra szánják :)
2014. nov. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!