Sophiea kérdése:
Mikor tűnik fel először Castiel az Odaátban?
Figyelt kérdés
Hányadik évad-hányadik rész? Igaz hogy lesznek benne enyhe Slash utalások. Dean-Castile....2013. jan. 27. 20:17
21/27 A kérdező kommentje:
Sajnos a Gleet nem néztem, pedig már párszor elhatároztam, hogy elkezdem.
2013. jan. 29. 18:54
22/27 anonim válasza:
Most nézem a kommenteket csak :D
Na az angol tudásom nagy része nekem is ficeknek köszönhető, mondjuk a legtöbb új szót nem tudom órán hasznosítani, kicsapnának... :D
A másik része meg dalszövegek és sorozatok. xd
Én amúgy Destiellel kezdtem, aztán Frerard, abból a high school AU-sok azok amiket imádok, meg a Revenge era :D
23/27 A kérdező kommentje:
Hát igen, a fices szókincsem nekem is érdekes. Am én a legtöbb sorozatot felirattal nézem, úgyhogy néha még abból is ragad rám valami. :D
2013. jan. 29. 19:12
24/27 anonim válasza:
Én amit tudok azt angolul angol felirattal. Mondjuk egy Bones részt még érdekes lenne azzal nézni, az magyarral élvezhetőbb nekem, de egy Odaátot meg Merlint azt simán, ha lusta vagyok leszedni akkor felirat nélkül. xD
25/27 A kérdező kommentje:
Én felirat nélkül sajnos még nem mindent értek, főleg ha nagyon gyorsan beszélnek, de odaát meg így jártam anyátokkal pár részét nagyon jól meg tudtam nézni én is felirat nélkül. Amit viszont nem az a Vámpírnaplók.:)
2013. jan. 29. 19:25
26/27 anonim válasza:
Jaj Így jártam anyátokkalt én is, és mindig azon gondolkodok, hogy szegény fordítók xD
Vámpírnaplókat meg muszáj angollal, ha valamilyennel nézem, mert magyar fordítás, hát, vicces, a szinkron meg egyenesen beszarás xD
27/27 A kérdező kommentje:
A szinkront én is nagyon utálom, de nekem kell a felirat, mert angolul a gyógyír, ősiek, kinyilatkoztatós mágia..stb. kifejezéseket nem értem, de azért próbálkozom. :D
2013. jan. 29. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!