Mikor tűnik fel először Castiel az Odaátban?
A 4x1-ben.
A második az kérdés volt? :D A Destiel canon, akár hivatalos, akár nem.(Még Misha is mondta egy interjúban:D) *spoiler* Ki maradt volna egy évet a Purgatóriumban a másikat keresve, amikor megtalálta a hazautat?
Én is vártam, ősziszünetben csapattam a 7 évadot :D
Hát, én már előtte is láttam képeket, gifeket, láttam, hogy mennyire szeretik őket, szóval úgy álltam hozzá. Szerintem elég erős, ha nem is romantikus, meg szexuális értelemben, de szeretik egymást, és nincs, amit nem tennének meg a másikért. A kapcsolatuk fejlődése is asdfghjkl, a 4. évadot így utólag összehasonlítani a 8x9 vagy 10-ben egy jelenettel, hát imádom őket. :D
5 évad végénél járok, imádom az egészet úgy ahogy vagy, Crowley,Dean,Castiel FOREVER!! :DD
MI az a Destiel? Úgy értem, mikor derül ki? És a 6.évadban hány rész van?
1,3,5 vagyok :D
i love you all.
#8: A Destiel az Dean és Castiel összevont neve, amelyik párosításnál jól hangzik az így keletkezett néz, használjuk, mert sokkal egyszerűbb. Nem "derül ki" hivatalosan eddig egyik részben sem, de ott van, és tudjuk. A hatodik évadban meg annyi rész van, mint általában (kivéve 3.), vagyis 22.
De pl a Dean/Sam shipnek Wincest a neve, szóval nem mindig így van, a Katniss/Peeta párosításnál meg nem beszélünk róla (mivel Peeniss jön ki) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!