Motel. Ugye Josh meleg és szerelmes Oliba?
Akinek eddig mondtam, szabályszerűen kinevetett.
Érvelnék a melegség mellett:
~ Teljes kiakadt mikor a gyilkosa a vonaton a kezét a lábára tette.
~ Később a bárban Josh tette ugyanezt...
~ A pasi mondta, h az ő korában ő is egy reagál volna, de ugy érzi jól döntött mikor családot alapított.
És hogy Oliba zúgott:
~ A vonaton kibukott azon h Oli csupasz seggel volt mellette mikor Paxton fotózta és miközben ő aludt.
~ Szintén túlreagálta a szaunában mikor Oli az "izlandi tükörsima golyóit" mutogatta neki.
~ Millíó üzenetet hagyott neki, mikor eltünt, láthatóan jobban foglalkozta h hol van mint Paxtont.
~ Mikor Natalya a diszkóban bedrogozta és szédült, Olit látta maga előtt.
Szóval én látom rosszul vagy tényleg hülyeség az észrevételem? Ti mit gondoltok?
Na igen, az ember valószínű, hogy nem azért ül le egy ilyen film elé, hogy rejtett meleg szerlemi szálat keressen. :D
Amúgy kicsit hasonló szerintem a Sikoly 4-ben Judy rajongása Sidney iránt. xD Csak ők nők.
Jajj azt kihagytam a felsorolásból, h a hivatásos nő elől is elmenekült. :D
hidd el énsem azt kerestem, de nehéz nem észre venni a dolgot :D hallottam a Sikoly 4es témáról, de még nem láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!