Tennék fel pár kérdést a vámpírnaplókról. Válaszoltok rájuk?
Figyelt kérdés
Az egyik az hogy Elena és Damon hányadik évad hányadik részében csókolják meg egymást először.És egyáltalán lefeküdnek?
Damon tényleg meghal?ha igan hányadik évad hányadik részében?
köszi mindenkinek a válaszokat.
:)))
2013. jan. 20. 18:54
11/12 anonim válasza:
Damon nagyon nem hal meg, jéézus... Hanyadik részénél tartotok? :D
12/12 anonim válasza:
hát a 4.évad 7.részében feküdnek le, az első olyan hogy nem feledteti el vele az a 2.évad 1.részében történik,és damon meghal a könyv szerint úgy hogy elmegy elenával bonnieval és meredithel a sötét dimenzióba de nem tudom hogy ott hogyan hal meg de azt tudom hogy még előtte emberré változott vissza és ezért ment a s.dimenzióba mert vissza akart vámpírrá változni. ( és ha tudnáátok ojan oldalt ahol fenn vannak a könyvek TELJES tartalma lécci írjátok le) remélem hogy segítettem :))
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!