Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit latott Dumbledore az elso...

Rinnegan kérdése:

Mit latott Dumbledore az elso Harry Potter reszben Edevisz tukreben?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
1 pár zoknit :)
2013. jan. 20. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Az igazi nem derül ki. De szerintem egy Voldemort nélküli világot.
2013. jan. 20. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hetedik részben van utalás rá, hogy a családját, a halott húgát, Arianát.
2013. jan. 20. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszodóhoz csatlakoznék! Ha nem is utalt volna rá Rowling, akkor is egyértelmű lenne, hogy a családját látta benne! Ugyan minek örülne jobban, mint annak ami miatta(Dumbledore szerint) nincs már?(költői kérdés)
2013. jan. 22. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
De nem az volt a kérdés mit láthatott, hanem hogy az első részben mit látott.....
2013. jan. 22. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Dumbledore is a családját, úgy mint Harry... valószínűleg ezért is állt el attól, hogy büntetésbe küldje Ront meg Harry-t.
2013. jan. 23. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:

A könyvben azt mondta Dumbedore: "...a hatalom a gyengém, az az egyetlen nagy kísértés számomra. Furcsa dolog ez, Harry, de talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá."

Bennem úgy maradt meg, hogy Dumbledore hatalmat látott a tükörben. Nem tudom, lehet hogy volt erre egy konkrétabb célzás, de most ezt találtam. Tehát szerintem hatalmat.

2013. febr. 14. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
A családját és Adriánát.
2013. márc. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!