Szerintetek jó manga ötlet? . Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Figyelt kérdés
A földet elpusztítják a földet ezért el menekülnek az emberek. Szét szóródnak a világban. Egy korábbi nemes a földön létrehoz egy szervezetet ahol aztkutatjak hogyan csináljanak egy mesterséges bolygót a Neritit. Sikerült is nekik, de a krogok egy rajtaütés során aminek a célja, hogy elfoglalják a Neritit bolygót is meghalnak az ottani emberek és a bolygó eltűnik a világűrben. Létrehoznak egy akadémiát aminek célja, hogy a fiatalokat kikepezze és így ok majd megtalálják a bolygót. Hősünk Neritit is ide jár, akinek nevet apja adta a bolygóról. Ez csak egy alap vázlat a történetről.2013. jan. 20. 09:55
1/7 Victory1995 válasza:
Nem rossz ötlet. De nekem jobban tetszik az olyan Fairy Tail, Naruto, Dragon ball, Bleach, One Piece, Fantázia,kaland,mágikus shounen manga. :D Teszel bele egy kis ilyen már szuper is lesz. Az ötlet jó de a kivitelezést kell látni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi megfogadom a tanácsod. Azt sajnos kifejeltettem, hogy a bolygót azért teremtettek, hogy azzal ujja építsék a földet. És Neritit apja meghalt a a bolygók kísérletben anyja pedig a föld pusztulasaban. Ha érdekel mondok meg róla többet. A magát meg valahogy bele rakom!
2013. jan. 20. 11:07
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs első mondatot el írtam az 5-k szó krogok. Sorry!
2013. jan. 20. 11:16
4/7 anonim válasza:
Én nagy manga rajongó vagyok, és nekem is tetszik az ötleted. Remélem ha megvalósítod, majd én is elolvashatom.
5/7 anonim válasza:
Ez tök szép meg nem is rossz , de ezzel mit akarsz kezdeni ? Amúgy ez nem a régi Macross története más nevekkel ? o_O
Nekem is voltak random ötleteim , sőt talán még egy hosszabb story-t kitudnák találni annyi.
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom.Valahogy ha ránéz az ember,azt mondja,hogy teljesen elcsépelt,de azért valami eredetiség van benne.Remélem érted mire célzok.
Ha meg is tudod rajzolni(nem pálcikaemberekkel :P) akkor ez egész jó lehet :) (de azért a helyedben pénzt nem kérnék érte,már ha ki szeretnéd adatni valahogy).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Tudok magát rajzolni, de ezt csak úgy szórakozásból csinálnám. A felnőtt leszek biztos jó lesz vissza nézni!
2013. jan. 20. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!