Mondanátok II. világháborúval kapcsolatos filmeket?
Figyelt kérdés
persze, ami nem pusztán a háborúval foglalkozik. a napokban 2 filmet is megnéztem, az egyik a Szomorú vasárnap, a másik pedig a Csíkos pizsamás fiú, mindkettő nagyon tetszett, ezekhez hasonló filmeket szeretnék nézni.
előre köszönöm. : )
2013. jan. 18. 16:11
1/4 anonim válasza:
Corelli kapitány mandolinja
Vágy és vezeklés
Schindler listája
Swing mindhalálig
Az angol beteg
A zongorista
A felolvasó
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ez a csúnya lista valahogy mindig bekerül a válaszokba,amikor második világháborús filmeket keresnek,de gondolom olyan eseményekről,amik meg is történtek.Jéééh,akkor miért ajánlgatjátok ennyire azt a filmet?
Persze a csíkos pizsama is teljesen a tényeken alapszik.
Inkább nézd meg ezt:Sztálingrád
4/4 anonim válasza:
Mit szólnál a Felhők közül a nap-hoz?:) szerintem egy nagyon jó film :) ..egyesül benne a romantika kitartás a világháborúban...én nagyon szeretem jó film próbáld ki ajánlom figyelmedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!