Tudnátok valami jó olasz filmet mondani amiben olaszok a szereplők Olaszországban játszódik és valamit mutat az olaszok életéből, életmódjukról (vagy engem bármi érdekel ami velük kapcsolatos)?
Figyelt kérdés
A napsütötte Toszkánát már láttam .
Ha nincs film akkor esetleg sorozat is jó.
2013. jan. 10. 22:17
1/8 anonim válasza:
Rómának szeretettel->az egy film
Capri->egy sorozat
Scusi ma ti chiamo amore./Scusi ma ti voglio sposare->olasz nyelvű és olasz o-ban játszódó romantikus vígjátékok,nagyon jók,ha értesz is olaszul.
2/8 A kérdező kommentje:
Tanulok olaszul , de nem hiszem hogy már megérteném. :(
2013. jan. 10. 22:31
3/8 anonim válasza:
Megint én vagyok:) Na szóval vannak még az örök klasszikusok, a Dolce vita,Római holiday,Az élet szép,a keresztapa,amik olasz filmek.
A keresztapa a maffia történetét dolgozza fel,de nem olasz o-ban játszódik.
Nézd a Rai unot.Néha jó filmek mennek.
4/8 anonim válasza:
És újra én:)Mióta tanulsz olaszul?Ha gondolod írj privit,énis Olasz o fan vagyok,és én is tanulok olaszul:))
5/8 A kérdező kommentje:
Még csak fél éve , de ahhoz képest elég jól megy ,mert heti 12-16 órám van :D
2013. jan. 10. 22:52
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Piedona a zsaru,a 70'-es évek Nápolyi bűnüldözős világot mutatja be, tele kábítószerrel,korupcióval,gyilkossággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!