Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lett vége a Jersey...

Miért lett vége a Jersey Shore-nak?

Figyelt kérdés

nem volt elég nézettség vagy miért a 6. az utolsó évad?

Negatív válaszokat ne írjatok!

2013. jan. 17. 15:51
 1/9 anonim válasza:
mert csökkent a nézetség az 1. Óta meg felnőttek és inkább befejezik hogy inkább most hiányolják őket az emberek mint hogy a 20. Évadnál összesen csak 6an nézik és mind aztmondja, nem unják még a 40 éves barmokat?
2013. jan. 20. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Én sem értem jó kis sorozat.

De jön a gordie shore ami kib@szott nagy szar lesz

ucsó részt nézem az mtv-n.Elköszönteek és vége.

2013. jan. 20. 22:03
 3/9 anonim válasza:
Gordie Shore az meg mi a fuck lesz?
2013. jan. 21. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom ugyan azon alapul csak az gondolom Gordie-ban játszódik és ők is gondolom parasztwellnes-eznek majd.
2013. jan. 23. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok:

Azért lett vége mert:

-Snooki terhes lett

-Eggyel kevesebb ember

-Plussz egész Jersey-t elpusztította a Sandy hurikán

-Ha nézted a részeket akkor azért is mert mindenki összeveszett és már mindenki 30 év körül van .

2013. jan. 23. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
A geordie shore az angol változata..mindenki az mondja hogy egy nagy szar...hát én úgy tudom hogy a szereplők közül csak Pauly és Mike töltötte be a 30-at
2013. jan. 24. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, az is elég már de a legnagyobb indok amiért befejeződött Snooki terhessége meg szerintem Dany-nek tele lett a f@sza, hogy nem dolgoznak mondjuk ez neki is jó üzlet volt.

Meg a Sandy hurikán elpusztította a partot gondolj bele milyen szép lehet nem?

2013. jan. 24. 21:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz,de én úgy hallottam hogy a jersey házat pont kikerülte...de kiváncsi leszek erre a geordie shore-ra ma esz az első része..
2013. jan. 27. 11:41
 9/9 anonim válasza:

Igen azért lett vége mert már unták őket meg a nő terhes lett , meg ha angolul utána nézel akkor eltudod olvasni hogy fel lettek jelenteve .... stb...

Amúgy ha az elejétől nézed a geordie short akkor jobban fog tetszeni mint a jersey elején nem olyan jó de már a 8. évad jön és még nem unták meg ők kapták az év realyti show díjat szerintem nagyon jó sorozat kezd el nézni megszereted ...

Ők tényleg a milliomosok életét élik most 7. évad vége van most Ausztráliában vannak szerintem jó én ajánlom *-* ^^

2014. jan. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!