Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Silent hill vége?

Silent hill vége?

Figyelt kérdés
Ugye a lány és az anyja visszamentek, de valami másik dimenzióba. Szóval akkor most mivan? Másik dimenzióban vannak, meghaltak vagy mi? A másodikat még nem láttam, így nemigazán értem, mert sok helyen az írták, hogy a kislány játszik a második részben akkor most hogy is van ez?:D
2013. jan. 11. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Fingom nincs,de engem is nagyon felidegesített(azért jó film volt).
2013. jan. 11. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem a második részét nem nagy spoiler, mert már az első 5 percben kiderül, hogy a csaj ottmaradt a másik világban de a lányát vissza tudta küldeni.
2013. jan. 12. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én így értelmeztem (persze a játékhoz is viszonyítva):

Ott rekednek Silent Hill-ben, eddig oké. A magyar filmben az a baj, hogy Démonnak hívják a gonosz kiscsajt, pedig az angolban világosan elmondja, hogy a Halál. A lány csak azért kell, mert valamiféle paktumot kötött a Halál és Alessa, de cserébe a lányát, aki úgy nézett ki mint ő (az agyonégett ágyasnénit) vissza akarja kapni. Ezért odacsalogatják és a többit a szörnyek elvégzik helyette, de azért mivel "igazságos" hagy hátra nyomokat Sharon nevében. A végén Alessa kinyír a templomban mindenkit, mert kétszínű fráterek és inkább segít a mostohaanya(Rose-nak) elmenekülni SH-ből. A kislány visszajut a rendes világba, de a végén láthatjuk, hogy az anya a gonosz kislánnyal marad... legalábbis erre utal. Kár, hogy a játékból ismert kábítószeres irányt kihagyták belőle és így Lisa se lett több, mint egy vak nővér.

A második részben amúgy nem játszik Jodelle Ferland.

2013. jan. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!