A Silent Hill c. filmnek akkor most mi is a vége? Olvastam máshol válaszokat, de nem világos.
Láttam már a második rész promóját, és ha megnézed, nincs a főszereplők neve között Alessa.
Szóval Alessa meghalt. Viszont az anyuka neve felbukkan, tehát ő vagy emlékben szerepel, vagy valahogy túlélte. DE ismétlem, Alessa nem szerepel. Az új főszereplő csaj is teljesen máshogy néz ki.
Menten tökön lövöm magam!
Alessa szerepel benne! Alessa eleve nem halt meg benne, hisz ott van a trailerben. Ha a szétégett Alessára gondolsz a filmből, ő egy fölösleges tényező volt csak benne. A lány Alessa benne volt (a gonosz kis csaj)!
Tudod felnőtt, mivel xy évvel később játszik. Cheryl (a filmbéli Sharon) pedig új nevet használ, mivel menekültek a szekta elől ez a név a Heather!
A Fodeller lányt cserélték ki Clemensre, mivel ismétlem felnőtt!
Elég bizonyíték:
http://www.youtube.com/watch?v=KMWrZmD0AN4
Ja, meg talán ismerni kellene a játékokat is, ami alapján készült a film!!! ;)
Egy kis háttérkutatást végezhettél volna, mivel így első látásra csak egy misztikus-film fan-nak tűnsz.
Khm, a filmnek nem sok köze van a játékhoz. Az első filmben benne van a második részből a Piramisfej meg a kényszerzubbonyos szörnyek, amiknek a katonához van közük. Szóval ismerem a játékokat, és mellément, nem vagyok "misztikus film fan", ez a film csak kivétel.
És ha már a trailert hoztad fel bizonyítéknak, semmi nem utal benne arra, hogy a lány lenne Alessa/Sharon. Sőt! Inkább a másik irányba mutat. Az apa anno felpiszkálta a Silent Hill-ieket maga ellen, akik most bosszúból elrabolták, ő pedig vissza akarja kapni.
De igazából fölösleges a jövőről vitatkoznunk, Halloweenkor majd kiderül, mi az igazság.
Nem Alessáról beszélek, hanem Sharonról. És én a megjelenési sorrendről beszélek, nem arról, hogy a későbbiekben mikor tűnnek még fel.
A játékismeretemről pedig annyit, hogy én személyesen nem játszottam végig egyet sem, de ott ültem a barátnőm mellett, és végignéztem az egészet. Majdnem az összes részt. Csak hát az már rég volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!