Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehetek szineszno?

Hogyan lehetek szineszno?

Figyelt kérdés
Szineszno szeretnek lenni , nem tv-ben filmekben hanem szinhazban :) Most 14 eves vagyok mar 3 eve ez minden almom ! Nincs lehetosegem szinmuveszeti suliba menni mert ahol kaom nincs olyan v semmi ezzel kapcsolatos ! Szerintetek hogyha elvegzek egy akarmilyen sulit utana Pesten mennek szinmuveszeti egyetemre akkor lehetek meg szineszno nem ? Ugy ertem h azert felvesznek az egyetemre ugye , hogyha elotte nem foglalkoztam ezzel ? Ugy gondolom es masok is sokan mondtak mar hogy van tehetsegem hozza !:)Es bocsika hogy kicsit hosszura irtam :D

2013. jan. 15. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy megy ez,de ha van hozzá tehetséged,akkor biztos.Gondolom majd meg fognak hallgatni,hogy milyen vagy,de ha jó,akkor úgyis sikerülni fog.Mindenesetre én drukkolok.Egyébként tudtommal amúgy sincs manapság sok színésznő,szóval biztos lesz "helyed" :)
2013. jan. 15. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ez egyetemre felvesznek, és el is végzed, akkor minden további nélkül.
2013. jan. 15. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom !
2013. jan. 15. 18:07
 4/5 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb hogy ne add fel és majd meg nyilnak a kapuk ;)
2013. jan. 15. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen , koszonom!
2013. jan. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!