Hogyan lehetek olyan, mint Rubi az elbűvölő szörnyeteg főszereplője?
Figyelt kérdés
Annyira megfogott a karaktere. Nem akarok a velejéig romlott ember lenni, férre ne értsétek, inkább a határozottsága tetszik nagyon. Én félénkebb vagyok, bár ha épp olyan kedvem van én is tudok határozottabb lenni, de mégsem az igazi. Hogyan lehetnék minden helyzetben határozott, egy olyan törtető nő, aki szinte mindent elér?
Nem kérem az ide nem illő válaszokat.
2011. nov. 21. 10:52
1/1 anonim válasza:
Szija.Én nagyon szeretem ezt a sorozatot.(: De szerintem ez inkább személyiségtől függ.Rubí is csak tetteti ha figyelted mindeg összeomlott a távozás után.Szóval ez elhatározás kérdése is részben de inkább szemilyiség.(: Remélem tudtam segíteni.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!