Éreztetek már olyat, hogy idegösszeroppanást kaptok, mert nem bírjátok kivárni a New Moon filmet?
én akkor voltam ilyen(nem ennyire durván de volt egy remegő érzés a gyomromban) amikor a new moon-t olvastam mivel én a megjelenés előtt már elolvastam(kalóz fordításba) hetente csak 1 fejezetet kaptam és amikor vége lett a fejezetnek.fúú akkor rossz érzésem volt de megjött a kövi rész. hát én alapból utálok olvasni de ez a könyv aki nem olvasta és imádja az izgalmas könyveket kötelező.
-ha még nem olvastad a new moon olvasd mert valószínűleg nem tud a rendező egy 600oldalas könyvet 90percre besűríteni.garantálom hogy ha van időd 3nap alatt meglesz a könyv.MAX!!! puszi és nyugi már nincs sok hátra :)
Nagyon jó, hogy ti is így éreztek, végre rokonlelkekre találtam!
És köszönöm a sok tanácsot, hogy olvassam ki a new moon-t, de már kb. 5-ször megtettem, legelőször kalózfordításban, és hetente egy fejezetet kaptam én is, és azt hittem megőrülök! :p
És a trailerek megnézése az alap minden egyes nap! Én is kívülről fújom a szövegeket, már magamban előre mondom, még mielőtt megszólalna Bella vagy Jake...
Legyen már NOVEMBER 19!!!
Épp a breking dawn-t is most kezdtem... ;)
de köszi a tippet, akk jobban haladok vele... :)
El sem hiszem már csak 26 nap...
Megpusztulok addig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!