Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Éreztetek már olyat, hogy...

Éreztetek már olyat, hogy idegösszeroppanást kaptok, mert nem bírjátok kivárni a New Moon filmet?

Figyelt kérdés
Én napról napra egyre idegesebb vagyok, és bunkó vagyok mindenkivel, csak az jár a fejemben, nem bírok többet várni!
2009. aug. 29. 17:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
4%

én akkor voltam ilyen(nem ennyire durván de volt egy remegő érzés a gyomromban) amikor a new moon-t olvastam mivel én a megjelenés előtt már elolvastam(kalóz fordításba) hetente csak 1 fejezetet kaptam és amikor vége lett a fejezetnek.fúú akkor rossz érzésem volt de megjött a kövi rész. hát én alapból utálok olvasni de ez a könyv aki nem olvasta és imádja az izgalmas könyveket kötelező.

-ha még nem olvastad a new moon olvasd mert valószínűleg nem tud a rendező egy 600oldalas könyvet 90percre besűríteni.garantálom hogy ha van időd 3nap alatt meglesz a könyv.MAX!!! puszi és nyugi már nincs sok hátra :)

2009. aug. 30. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Már én is nagyom várom, de mivel olvastam könyvet és tudom az előzetesekből, hogy a fele nem úgy van ahogy a könyvben írták így már annyira nem izgulok miatta de azért persze várom!!! Te is olvasd el sztem mert a könyv tuti jobb mint a film. Nekem másfél nap volt az egész úgy hogy még suliba órán is olvastam mert nem bírtam letenni xD
2009. aug. 30. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
4%
Számolom vissza fele a napokat.. :D Nagyon várom.. Vagyis kb. olyan nem is tudom 100 napja elkezdtem rágni a körmöm.. Annyira vártam és frusztrált voltam.. A film miatt.. És amikor megjöttek az eredeti Trailerek.. Hát majdnem beájultam.. van egy video, amit egy nap vagy 20x megnéztem.. Tudom az angol szöveget kívülről.. :D Már csak várom.. de nyugodtan, mert tudom, hogy eljön a pillanat.. :D Remélem nem úgy leszek a New Monnal mint a Twilightal mert azt vagy 30x megnéztem.. Külön szinkronnal és külön felirattal.. :D Én betegesen imáádom. :d
2009. aug. 30. 17:09
 14/19 A kérdező kommentje:

Nagyon jó, hogy ti is így éreztek, végre rokonlelkekre találtam!

És köszönöm a sok tanácsot, hogy olvassam ki a new moon-t, de már kb. 5-ször megtettem, legelőször kalózfordításban, és hetente egy fejezetet kaptam én is, és azt hittem megőrülök! :p

És a trailerek megnézése az alap minden egyes nap! Én is kívülről fújom a szövegeket, már magamban előre mondom, még mielőtt megszólalna Bella vagy Jake...

Legyen már NOVEMBER 19!!!

2009. aug. 30. 17:32
 15/19 anonim válasza:
4%
nem vagy egyedül bár a köny 100000000 x jobb.Én amikor a Breaking Dawn-ot olvastam a volturis résznél més sírtam is.ölvasd el nagyon megéri.
2009. aug. 31. 16:27
 16/19 anonim válasza:
4%
bocsi olvasd
2009. aug. 31. 16:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Épp a breking dawn-t is most kezdtem... ;)

de köszi a tippet, akk jobban haladok vele... :)

2009. szept. 2. 18:15
 18/19 anonim válasza:
szivesen
2009. okt. 9. 20:59
 19/19 A kérdező kommentje:

El sem hiszem már csak 26 nap...

Megpusztulok addig...

2009. okt. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!