Éreztetek már olyat, hogy idegösszeroppanást kaptok, mert nem bírjátok kivárni a New Moon filmet?
Figyelt kérdés
Én napról napra egyre idegesebb vagyok, és bunkó vagyok mindenkivel, csak az jár a fejemben, nem bírok többet várni!2009. aug. 29. 17:30
1/19 anonim válasza:
Ez most komoly? Dolgozzál, foglald el magad...
2/19 anonim válasza:
Nem, még sosem éreztem ilyet, fogalmam sincs, mi ez a film, egészen jól élem az életemet nélküle.
3/19 A kérdező kommentje:
főleg rajongók válaszoljanak, mert kíváncsi lennék, ők is ilyen elvetemültek-e... ;-)
2009. aug. 29. 17:39
4/19 anonim válasza:
Én az ilyen kérdésektől szoktam agyvérzést kapni.
6/19 A kérdező kommentje:
ha agyvérzést kapsz, miért válaszolsz??? :O
2009. aug. 29. 17:48
7/19 anonim válasza:
Ja bocs, ez valami twilight 2. rész, aki végigtudja nézni már az elvetemült
8/19 A kérdező kommentje:
XD
Soha nem voltam normális...
XD XD XD
2009. aug. 29. 18:11
9/19 anonim válasza:
Úú! Én már nem bírom, tényleg. Azt hiszem, hogy ma öngyilkos leszek, minimum olyan pengével fogom felvágni az ereimet, amin a vampírfiú van.
10/19 anonim válasza:
Epp igy vagyok ahogy te. Meg aludni se tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!