Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudom, hogy egy dvd...

Anyyí7 kérdése:

Honnan tudom, hogy egy dvd eredeti?

Figyelt kérdés
Karácsonyra vettünk 3db dvd-t ajándékba és egy sem indúl a lejátszóban,minden más igen.Mit nézzek meg rajta ami az eredetiséget bizonyítja?Nagy elektroikai üzletláncban vettem.
2013. jan. 14. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem bluray lemezt vettetek véletlen? Azok többnyire mkv formátumban vannak,azt a sima dvd lejátszó nem ismeri fel. Egyébként a dvd lemezek dupla rétegű,dvd 9 lemezre íródnak,tedd be a számítógépbe,próbáld meg lejátszani,vagy átmásolni. Nézd meg mennyi gigabájt a lemez.(Ezt a lemez szélére is rá szokták írni) Van viszont vcd lemez is,ezek a 300 forintosak,azok szoktak rosszak lenni. Egyébként nem hiszem hogy a nagy üzletlánc hamis lemezeket forgalmazna. A tokján hologramos matricának is kell lennie.
2013. jan. 15. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

A lemez közepén találsz egy vonalkód szerűséget, esetleg a címet, vagy valamilyen számkódot.

Ki kell próbálni a lemezt másik lejátszón is, talán a lejátszód már régebbi.

2013. jan. 15. 09:45
 3/3 A kérdező kommentje:

A lejátszóm szerintem egy jobb minőségű lejátszó bár nem új.Divx-es is.Ráadásul ezen a 3-om dvd-n kívűl mindent lejátszik.Az Alkonyat részeket vettük meg ami összesen 4300 Ft-ba kerűlt.Sajnos a "kódokat2 per pillanat nem tudom megnézni mert a férjemnél vannak,de próbáltuk a leptop-on is lejátszani de ott is 2 egyáltalán nem inndúlt 1 pedig csak a kezdő képernyő már a lejátszást nem inditotta.A házimozin pedig mind a 3 lemeznél azt írja ki ,hogy :No Disc!!,ezeken kívűl akár bolti akár akár nem minden dvd-t lejátszott eddig.

Azért köszönöm a segítséget ,valószínűleg visszaviszem a boltba.

2013. jan. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!