Mi a véleményetek arról, hogy én 14 évesen megnéztem a szerb filmet és semmilyen hatással nem volt rám, sőt még tetszett is?
Na. Én 15 évesen néztem meg csak úgy kíváncsiságból, és végigröhögtem...
És komolyan nem nagyon értem, hogy miért mondják sokan, hogy ez mindenidők legdurvább filmje. Szerintem vannak durvábbak is. Ez a film inkább szánalmas, és közönséges, mint durva.
Tisztelt előttem szólók!
14 éves vagyok. Sejthető, hogy én is túl vagyok a filmen. Nem is egyszer, méghozzá azért, mert a kedvenc filmem. A felnőttek szerint én hülye vagyok, de a világot annyira kegyetlennek és harciasnak látom, hogy ebben a filmben otthon érzem magam. Mi tetszett a filmben? MEGMUTATJA A PÉNZ MIT MŰVEL AZ EMBEREKKEL ÉS A JÓLÉLŐ EMBEREK MENNYIRE A MARKUKBAN TARTJÁK A SZEGÉNYEKET! IMÁDOM ÉS LEHET, HOGY BETEG VAGYOK, DE NEKEM EZ VOLT A TANULSÁG. (A nagy betűs rész a lényeg, nem pedig kiabálás :) ) Szivesen várom a Ti megfejtéseteket a film tanulságáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!